2008. június 3. 10:09

Veszprémi István, a Deloitte adószakértője június 1-től a vállalat adópartnereként folytatja munkáját.

Veszprémi István

Veszprémi István igazgatóként évek óta vállal szerepet a Deloitte Adóosztályának menedzsmentjében: a pénzintézeti szektorra szakosodott adótanácsadói csapat vezetője, valamint ő felel a vállalat felvásárláshoz és összeolvadáshoz (M&A) kapcsolódó adótanácsadói üzletág irányításáért is.

Veszprémit Magyarország egyik legelismertebb adószakértőjeként tartják számon. Fő tevékenysége a Deloitte-nál a társasági adózással, általános forgalmi adózással és a kapcsolt vállalkozások közti árazással kapcsolatos tanácsadás. Ügyfelei közé több jelentős hazai és multinacionális vállalat tartozik - köztük több nagy pénzintézet, és energiaipari vállalat is.

A Deloitte stratégiájának megfelelően a céget tulajdonosként irányító felsővezető-jelölteknek évről évre egyre szigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük, így Veszprémi István partneri kinevezését is hosszú kiválasztási folyamat előzte meg.

A szakértő 1998-ban csatlakozott a Deloitte csapatához, ahol lépésről lépésre, kitartó munkával alapozta meg karrierjét és partneri kinevezését, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum