TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Veszprémi István, a Deloitte adószakértője június 1-től a vállalat adópartnereként folytatja munkáját.

Veszprémi István

Veszprémi István igazgatóként évek óta vállal szerepet a Deloitte Adóosztályának menedzsmentjében: a pénzintézeti szektorra szakosodott adótanácsadói csapat vezetője, valamint ő felel a vállalat felvásárláshoz és összeolvadáshoz (M&A) kapcsolódó adótanácsadói üzletág irányításáért is.

Veszprémit Magyarország egyik legelismertebb adószakértőjeként tartják számon. Fő tevékenysége a Deloitte-nál a társasági adózással, általános forgalmi adózással és a kapcsolt vállalkozások közti árazással kapcsolatos tanácsadás. Ügyfelei közé több jelentős hazai és multinacionális vállalat tartozik - köztük több nagy pénzintézet, és energiaipari vállalat is.

A Deloitte stratégiájának megfelelően a céget tulajdonosként irányító felsővezető-jelölteknek évről évre egyre szigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük, így Veszprémi István partneri kinevezését is hosszú kiválasztási folyamat előzte meg.

A szakértő 1998-ban csatlakozott a Deloitte csapatához, ahol lépésről lépésre, kitartó munkával alapozta meg karrierjét és partneri kinevezését, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.