2008. június 3. 10:09

Veszprémi István, a Deloitte adószakértője június 1-től a vállalat adópartnereként folytatja munkáját.

Veszprémi István

Veszprémi István igazgatóként évek óta vállal szerepet a Deloitte Adóosztályának menedzsmentjében: a pénzintézeti szektorra szakosodott adótanácsadói csapat vezetője, valamint ő felel a vállalat felvásárláshoz és összeolvadáshoz (M&A) kapcsolódó adótanácsadói üzletág irányításáért is.

Veszprémit Magyarország egyik legelismertebb adószakértőjeként tartják számon. Fő tevékenysége a Deloitte-nál a társasági adózással, általános forgalmi adózással és a kapcsolt vállalkozások közti árazással kapcsolatos tanácsadás. Ügyfelei közé több jelentős hazai és multinacionális vállalat tartozik - köztük több nagy pénzintézet, és energiaipari vállalat is.

A Deloitte stratégiájának megfelelően a céget tulajdonosként irányító felsővezető-jelölteknek évről évre egyre szigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük, így Veszprémi István partneri kinevezését is hosszú kiválasztási folyamat előzte meg.

A szakértő 1998-ban csatlakozott a Deloitte csapatához, ahol lépésről lépésre, kitartó munkával alapozta meg karrierjét és partneri kinevezését, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.