2012. október 8. 09:04

Új pénzügyi tanácsadó céget alapít a Brokernet Csoport alelnöke, egyik főtulajdonosa, Kósa Erika. A vállalat a jövőben elsősorban biztosítás-közvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik.

„Huszonkét éve vagyok a szakmában és 13 éve társ-tulajdonosa vagyok egy példátlan sikertörténettel bíró vállalkozásnak. Azonban fiatalnak és ambiciózusnak érzem magam ahhoz, hogy egy új szellemiségű vállalkozásba fogjak, amely pénzügyi tanácsadás terén azokat az elveket vallja magáénak, amelyek irányába én elkötelezett vagyok.” - indokolta Kósa Erika, hogy miért követi most a saját iránytűjének útmutatását, amikor létrehozza önálló pénzügyi tanácsadó vállalkozását.

Az új vállalat Kósa Erika 100 százalékos tulajdonában van, a társaság biztosítás-közvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik majd egy többes ügynök hálózattal.

Az elmúlt hetekben a sajtóban is megjelent, a Brokernet vezetői közötti vitáról szólva Kósa Erika hangsúlyozta: a cég irányításával kapcsolatos nézeteltérés valóban személyi konfliktushoz vezetett, ám egyik alapítónak sem lehet az a célja, hogy olyan bizonytalan helyzet keletkezzen, amely megnehezíti a munkatársak életét.

Az új vállalat az alapító tervei szerint rövid időn belül jelentős, ezer főt meghaladó hálózattal bíró, országos tanácsadó céggé válik, amely igyekszik majd az ügyfeleinek a biztosítási piac mind szélesebb területéről a legjobb ajánlatokat összegyűjteni.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.