2012. október 8. 09:04

Új pénzügyi tanácsadó céget alapít a Brokernet Csoport alelnöke, egyik főtulajdonosa, Kósa Erika. A vállalat a jövőben elsősorban biztosítás-közvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik.

„Huszonkét éve vagyok a szakmában és 13 éve társ-tulajdonosa vagyok egy példátlan sikertörténettel bíró vállalkozásnak. Azonban fiatalnak és ambiciózusnak érzem magam ahhoz, hogy egy új szellemiségű vállalkozásba fogjak, amely pénzügyi tanácsadás terén azokat az elveket vallja magáénak, amelyek irányába én elkötelezett vagyok.” - indokolta Kósa Erika, hogy miért követi most a saját iránytűjének útmutatását, amikor létrehozza önálló pénzügyi tanácsadó vállalkozását.

Az új vállalat Kósa Erika 100 százalékos tulajdonában van, a társaság biztosítás-közvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik majd egy többes ügynök hálózattal.

Az elmúlt hetekben a sajtóban is megjelent, a Brokernet vezetői közötti vitáról szólva Kósa Erika hangsúlyozta: a cég irányításával kapcsolatos nézeteltérés valóban személyi konfliktushoz vezetett, ám egyik alapítónak sem lehet az a célja, hogy olyan bizonytalan helyzet keletkezzen, amely megnehezíti a munkatársak életét.

Az új vállalat az alapító tervei szerint rövid időn belül jelentős, ezer főt meghaladó hálózattal bíró, országos tanácsadó céggé válik, amely igyekszik majd az ügyfeleinek a biztosítási piac mind szélesebb területéről a legjobb ajánlatokat összegyűjteni.

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!