3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2013. június 1-től – a Deloitte Magyarország új pénzügyi évének kezdetétől – a cég három munkatársa is elnyerte partneri kinevezését, így a jövőben cégtársként erősítik a Deloitte hazai irodájának csapatát.

Dr. Kóka Gábor (33)

Partneri kinevezését megelőzően Kóka Gábor a Deloitte Zrt. Adótanácsadási részlegének igazgatójaként a Nemzetközi adózás csoport magyarországi vezetőjeként tevékenykedett. A Deloitte adótanácsadó csapatához egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott 2003-ban. Jogi diplomáját Budapesten szerezte. A Deloitte hálózatán belül dolgozott Brüsszelben, ahol bővítette tapasztalatát a komplex nemzetközi adótervezési koncepciók és az Európai Jog alkalmazásának területén.

Szakterülete a multinacionális társaságok működésének nemzetközi strukturálása, emellett széleskörű tapasztalattal bír a nemzetközi társaságok átalakulásával, felvásárlásával, összeolvadásával kapcsolatos adótanácsadás területén.

A Deloitte Adóosztályán belül Kóka Gábor az ingatlanszektor valamint a kockázati tőke társaságok adózási kérdéseire specializált csoportok tagja.

Molnár Gábor (33)

Molnár Gábor sok éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és üzleti tanácsadás, valamint régiós könyvvizsgálatok koordinálása területén, különös tekintettel a pénzintézeti szektorra. Több speciális könyvvizsgálati megbízást, átalakulásokkal kapcsolatos tanácsadási munkát és IFRS tréninget vezetett. Nagy tapasztalattal bír továbbá a cégvásárlások és egyéb tranzakciók számviteli vonatkozásainak elemzésében és az üzleti döntések számviteli modellezésében is. Gyakorlata kiterjed a magyar törvényi előírásoknak megfelelő, illetve nemzetközi számviteli sztenderdek (IFRS) szerinti konszolidált és nem konszolidált beszámolók elkészítésére és könyvvizsgálatának végrehajtására.

A Deloitte és a Miskolci Egyetem együttműködése keretében az intézményben oktatott Könyvvizsgálat módszertana, Pénzügyi Instrumentumok Számvitele és Hitelintézetek ellenőrzése tantárgyak oktatásának koordinátora, egyik fő előadója.

Molnár Gábor okleveles könyvvizsgálói képesítéssel és Professional Risk Manager (PRMIA) képesítéssel rendelkezik.

Partneri kinevezése után - továbbra is kiemelt figyelemmel a banki és biztosítási szektorbeli ügyfeleire - tovább vezeti a Deloitte Magyarország Számviteli tanácsadás üzletágát.

Pádár Péter (34)

Pádár Péter okleveles könyvvizsgáló, 2002-ben végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola pénzügyi és számviteli szakirányán, és még a diploma megszerzése előtt, 2001-ben a Deloitte-nál helyezkedett el könyvvizsgáló asszisztensként. Kitartó munkája és innovatív üzletfejlesztési szemléletmódja révén a Deloitte cégtársaként vezeti a magyarországi cég Feltörekvő Középvállalatok üzletági csoportját.

Pádár Péter 11 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a magyarországi cégek – köztük tőzsdén jegyzett társaságok – könyvvizsgálatában, valamint a magyar és a nemzetközi számviteli szabályok szerinti nem konszolidált és konszolidált beszámolók összeállításában. Jelentősek továbbá a beolvadások és felvásárlások könyvvizsgálatában, átvilágítások készítésében szerzett tapasztalatai is. Audit ügyfelei között elsősorban kkv-k, azon belül is termelő, gyártó, kereskedelmi, telekommunikációs és ingatlan társaságok szerepelnek.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!