TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. május 29. 12:10

2013. június 1-től – a Deloitte Magyarország új pénzügyi évének kezdetétől – a cég három munkatársa is elnyerte partneri kinevezését, így a jövőben cégtársként erősítik a Deloitte hazai irodájának csapatát.

Dr. Kóka Gábor (33)

Partneri kinevezését megelőzően Kóka Gábor a Deloitte Zrt. Adótanácsadási részlegének igazgatójaként a Nemzetközi adózás csoport magyarországi vezetőjeként tevékenykedett. A Deloitte adótanácsadó csapatához egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott 2003-ban. Jogi diplomáját Budapesten szerezte. A Deloitte hálózatán belül dolgozott Brüsszelben, ahol bővítette tapasztalatát a komplex nemzetközi adótervezési koncepciók és az Európai Jog alkalmazásának területén.

Szakterülete a multinacionális társaságok működésének nemzetközi strukturálása, emellett széleskörű tapasztalattal bír a nemzetközi társaságok átalakulásával, felvásárlásával, összeolvadásával kapcsolatos adótanácsadás területén.

A Deloitte Adóosztályán belül Kóka Gábor az ingatlanszektor valamint a kockázati tőke társaságok adózási kérdéseire specializált csoportok tagja.

Molnár Gábor (33)

Molnár Gábor sok éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és üzleti tanácsadás, valamint régiós könyvvizsgálatok koordinálása területén, különös tekintettel a pénzintézeti szektorra. Több speciális könyvvizsgálati megbízást, átalakulásokkal kapcsolatos tanácsadási munkát és IFRS tréninget vezetett. Nagy tapasztalattal bír továbbá a cégvásárlások és egyéb tranzakciók számviteli vonatkozásainak elemzésében és az üzleti döntések számviteli modellezésében is. Gyakorlata kiterjed a magyar törvényi előírásoknak megfelelő, illetve nemzetközi számviteli sztenderdek (IFRS) szerinti konszolidált és nem konszolidált beszámolók elkészítésére és könyvvizsgálatának végrehajtására.

A Deloitte és a Miskolci Egyetem együttműködése keretében az intézményben oktatott Könyvvizsgálat módszertana, Pénzügyi Instrumentumok Számvitele és Hitelintézetek ellenőrzése tantárgyak oktatásának koordinátora, egyik fő előadója.

Molnár Gábor okleveles könyvvizsgálói képesítéssel és Professional Risk Manager (PRMIA) képesítéssel rendelkezik.

Partneri kinevezése után - továbbra is kiemelt figyelemmel a banki és biztosítási szektorbeli ügyfeleire - tovább vezeti a Deloitte Magyarország Számviteli tanácsadás üzletágát.

Pádár Péter (34)

Pádár Péter okleveles könyvvizsgáló, 2002-ben végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola pénzügyi és számviteli szakirányán, és még a diploma megszerzése előtt, 2001-ben a Deloitte-nál helyezkedett el könyvvizsgáló asszisztensként. Kitartó munkája és innovatív üzletfejlesztési szemléletmódja révén a Deloitte cégtársaként vezeti a magyarországi cég Feltörekvő Középvállalatok üzletági csoportját.

Pádár Péter 11 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a magyarországi cégek – köztük tőzsdén jegyzett társaságok – könyvvizsgálatában, valamint a magyar és a nemzetközi számviteli szabályok szerinti nem konszolidált és konszolidált beszámolók összeállításában. Jelentősek továbbá a beolvadások és felvásárlások könyvvizsgálatában, átvilágítások készítésében szerzett tapasztalatai is. Audit ügyfelei között elsősorban kkv-k, azon belül is termelő, gyártó, kereskedelmi, telekommunikációs és ingatlan társaságok szerepelnek.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.