1p

Új elnök irányítja a BAMOSZ tevékenységét. A távozó Szalai Sándor helyét Vízkeleti Sándor, eddigi alelnök veszi át. A szakmai szervezet új alelnöke pedig Köves Benedek lesz.

Vízkeleti Sándor

A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) október 20-tól új elnök irányítása alatt folytatja tevékenységét. Az eddigi elnök, Szalai Sándor ugyanis a napokban távozott az OTP Alapkezelő Zrt.-től és ennek folyományaként a BAMOSZ-ban betöltött pozíciójából is.

A BAMOSZ új elnöke, a szakmai szervezet eddigi alelnöke, Vízkeleti Sándor lett, aki a Pioneer Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója. A BAMOSZ új alelnöki tisztségét pedig az OTP Alapkezelő Zrt. vezérigazgató helyettese, Köves Benedek tölti be október 20-tól. A szervezet másik alelnöke továbbra is az ING Befektetési Alapkezelő Zrt. első embere, Benczédi Balázs marad.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!