2013. április 18. 15:22

Dr. Csurgó Ottó váltja a CIG Pannónia igazgatósági elnöki posztján Horváth Bélát, aki a tegnapi napon lemondott igazgatósági tagságáról és elnöki pozíciójáról is. A vállalat mai közgyűlése három új tagot választott az Igazgatóságba.

Horváth Béla, a CIG Pannónia Életbiztosító alapítóinak egyike, 2007-től a CIG Pannónia Életbiztosító elnök-vezérigazgatójaként, majd 2010. január 1-jétől az Igazgatóság elnökeként vett részt a társaság irányításában. 2013. április 17-én lemondott mind a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-nél, mind a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-nél betöltött igazgatósági tagságáról, és elnöki pozíciójáról.

Az Igazgatóság egyhangúlag Dr. Csurgó Ottót választotta meg mind a CIG Pannónia Életbiztosító mind pedig a CIG Pannónia EMABIT igazgatósági elnökének.

Dr. Csurgó Ottó 2011. januárjától a CIG Pannónia EMABIT vezérigazgatója, 2012. áprilistól pedig az CIG Pannónia Életbiztosító vezérigazgatói tisztségét is betölti. Jogi diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán 1981-ben szerezte meg, majd jogi szakvizsgát, és biztosítási szakjogász képesítést szerzett. 1988-ig az Állami Biztosítónál dolgozott jogtanácsosként, a jogi osztály vezetőjeként. 1988-1990 között AVUS –ÁB Nemzetközi Kárrendezési Kft. ügyvezető igazgatója, 1990-2001 között a Colonia Biztosító Rt. igazgatóságának tagja, majd vezérigazgató volt. Ezt követően 2007-ig biztosítás, pénzügyi szolgáltatások területén senior konzulensként tevékenykedett az ART Consult Management Consultingnál, 2007 és 2010 között az OTP Groupama Garancia Biztosító Zrt. nem-életbiztosításokkal foglalkozó vezérigazgató helyettese volt.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.