2013. január 16. 10:07

Sztanó Imre értékesítési és disztribúciós ügyvezető igazgatóként csatlakozik az ING Biztosítóhoz. A korábban lakossági banki területen vezető pozíciókat betöltő szakember január 14-től irányítja a biztosítótársaság értékesítési területét, olvasható a biztosító közleményében.

Sztanó Imre több mint 15 éves pályafutással rendelkezik pénzügyi területen. Ezen időszak döntő részét az osztrák Erste Bank Csoport kötelékében töltötte. 2007 márciusától 2012 januárjáig az Erste Bank lakossági üzletágát irányította vezérigazgató-helyettesként, vezetése alá tartoztak a pénzintézet különféle lakossági értékesítési csatornái: a fiókhálózat, a közvetítői hálózat, a stratégia partnerek, a call center és az online csatornák. Emellett feladatai közé tartozott a termék- és szegmensmenedzsment, az értékesítés-fejlesztés, kampánymenedzsment és CRM területek irányítása is. 2009-ben egy szakmai zsűri az „Év Ifjú Bankárának” választotta.

Ezt megelőzően 2005-től, az Erste Bank Hungary stratégiai igazgatói pozícióját töltötte be. A stratégiai terület vezetésén túl felelősségi körébe tartozott a pénzintézet számos egyéb központi területe is. Korábban az Erste csoport banki befektetési üzletágában dolgozott vezetői pozíciókban Budapesten és Bécsben, részt vett a cégcsoport számos régióbeli akvizíciójának előkészítésében, többek közt a Postabank felvásárlásának előkészítésében és lebonyolításában is.

2007-től 2012-ig az Erste Biztosító Zrt. felügyelő bizottságának is tagja volt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.