TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. június 23. 16:04

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte magyarországi irodájának adótanácsadási osztálya. Knébel Tamás igazgató a Közvetett adók csoport vezetését látja el.

Knébel Tamás

Knébel Tamás (37) regisztrált adótanácsadó, a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen végzett pénzügy szakirányon, majd ösztöndíjasként további képzésen vett részt vállalati pénzügyek területén a londoni Middlesex Business Schoolban.

A szakértő jelentős szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén, kiemelten a transzferárazás, a társasági adó, illetve a vállalati felvásárlásokhoz és összeolvadásokhoz kapcsolódó adózási tanácsadás területein.

Knébel Tamás több mint tíz éve foglalkozik tanácsadással BIG4-cégek munkatársaként, 2005-től pedig két évig a GE-nél dolgozott transzferár területen. Iparági tapasztalatait főként az energia, ingatlan, ipari és fogyasztói termékek piacán szerezte.

További karrier híreket Menedzserek rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.