1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte magyarországi irodájának adótanácsadási osztálya. Knébel Tamás igazgató a Közvetett adók csoport vezetését látja el.

Knébel Tamás

Knébel Tamás (37) regisztrált adótanácsadó, a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen végzett pénzügy szakirányon, majd ösztöndíjasként további képzésen vett részt vállalati pénzügyek területén a londoni Middlesex Business Schoolban.

A szakértő jelentős szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén, kiemelten a transzferárazás, a társasági adó, illetve a vállalati felvásárlásokhoz és összeolvadásokhoz kapcsolódó adózási tanácsadás területein.

Knébel Tamás több mint tíz éve foglalkozik tanácsadással BIG4-cégek munkatársaként, 2005-től pedig két évig a GE-nél dolgozott transzferár területen. Iparági tapasztalatait főként az energia, ingatlan, ipari és fogyasztói termékek piacán szerezte.

További karrier híreket Menedzserek rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!