2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új szakértővel erősít az Ernst & Young, Seregdy Tamás az Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások igazgatójaként csatlakozik a világ egyik vezető tanácsadó cégéhez Budapesten, olvasható a cég közleményében.

Seregdy Tamás elsődleges szakterülete az üzleti stratégiát a mindennapokba átültető (üzletfejlesztési, CRM, működésfejlesztési, hatékonyságjavítási) megoldások, valamint az ezeket kiszolgáló IT-rendszerek előkészítése, megvalósítása és minőségbiztosítása a pénzügyi, az energetikai, a közmű, valamint a telekommunikációs szektorban.

A szakember mintegy húszéves, szektorokon átnyúló tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás és az informatikai projektmenedzsment területén.

Nevéhez fűződik a magyar pénzügyi szektor eddigi legjelentősebbnek tartott vállalati folyamatátszervezési (Business Process Reengineering - BPR) programjának kidolgozása. Munkája során részt vett számos meghatározó magyarországi pénzintézet kereskedelmi és kkv-stratégiájának kidolgozásában, valamint üzlet- és működésfejlesztési projektjeiben is.

2006 óta az üzleti életben betöltött pozíció mellett CRM modulvezetője a budapesti International Business Schoolnak.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen és a nagy-britanniai Brunel University-n szerezte.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!