<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Új szakértővel erősít az Ernst & Young, Seregdy Tamás az Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások igazgatójaként csatlakozik a világ egyik vezető tanácsadó cégéhez Budapesten, olvasható a cég közleményében.

Seregdy Tamás elsődleges szakterülete az üzleti stratégiát a mindennapokba átültető (üzletfejlesztési, CRM, működésfejlesztési, hatékonyságjavítási) megoldások, valamint az ezeket kiszolgáló IT-rendszerek előkészítése, megvalósítása és minőségbiztosítása a pénzügyi, az energetikai, a közmű, valamint a telekommunikációs szektorban.

A szakember mintegy húszéves, szektorokon átnyúló tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás és az informatikai projektmenedzsment területén.

Nevéhez fűződik a magyar pénzügyi szektor eddigi legjelentősebbnek tartott vállalati folyamatátszervezési (Business Process Reengineering - BPR) programjának kidolgozása. Munkája során részt vett számos meghatározó magyarországi pénzintézet kereskedelmi és kkv-stratégiájának kidolgozásában, valamint üzlet- és működésfejlesztési projektjeiben is.

2006 óta az üzleti életben betöltött pozíció mellett CRM modulvezetője a budapesti International Business Schoolnak.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen és a nagy-britanniai Brunel University-n szerezte.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.