2p

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2013. januártól Barnáné Vitárius Márta tölti be a kereskedelmi vezetői pozíciót. A 36 fős csapat élén feladatai közé tartozik az értékesítési tevékenység összefogása, az éves szerződések megkötése és az új termékek sikeres bevezetése, olvasható a cég közleményében.

Barnáné Vitárius Márta (52) diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola kereskedelmi szakán közgazdászként szerezte, majd a European Business School Gazdasági Vezetők Nemzetközi Továbbképző Tagozatának Marketing Modulján vett részt. Pályafutását 1986-ban az Óbudai Közért Vállalatnál kezdte értékesítési osztályvezetőként. 1994-től a Buszesz Rt. értékesítési vezetője, ahol többek között az éves szerződések megkötése mellett a vidéki kirendeltségek kereskedelmi munkáját és a képviselői hálózatot irányította.

1997-től a Sláger Kereskedőház Rt. kereskedelmi igazgatójává nevezték ki, ahol feladatai közé tartozott az országos franchise üzletlánc fejlesztése valamint a beszerzési, értékesítési és marketing tevékenység irányítása. 2002-től a Spar Magyarország Kft. szortiment managereként felelős volt a hozzá tartozó szárazáru terület beszerzési tevékenységéért, valamint a sajátmárkás és elsőáras termékek fejlesztéséért. 2007-ben a Soós Tésztaipari Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját foglalta el, ahol a kereskedelem koordinálása mellett a kiállítások megszervezése (Anuga, Foodapest) is munkájához tartozott.

2012-ben csatlakozott a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-hez field sales managerként, majd ugyanazon év májusában key account vezetővé léptették elő. A kereskedelmi vezetői pozíciót 2013 januárja óta tölti be. „Magyar piacon, sikeres magyar vállalkozás kereskedelmi vezetőjének lenni egyszerre kihívás és megtisztelő pozíció is” – mondta Barnáné Vitárius Márta a kinevezésével kapcsolatban.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!