<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2013. januártól Barnáné Vitárius Márta tölti be a kereskedelmi vezetői pozíciót. A 36 fős csapat élén feladatai közé tartozik az értékesítési tevékenység összefogása, az éves szerződések megkötése és az új termékek sikeres bevezetése, olvasható a cég közleményében.

Barnáné Vitárius Márta (52) diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola kereskedelmi szakán közgazdászként szerezte, majd a European Business School Gazdasági Vezetők Nemzetközi Továbbképző Tagozatának Marketing Modulján vett részt. Pályafutását 1986-ban az Óbudai Közért Vállalatnál kezdte értékesítési osztályvezetőként. 1994-től a Buszesz Rt. értékesítési vezetője, ahol többek között az éves szerződések megkötése mellett a vidéki kirendeltségek kereskedelmi munkáját és a képviselői hálózatot irányította.

1997-től a Sláger Kereskedőház Rt. kereskedelmi igazgatójává nevezték ki, ahol feladatai közé tartozott az országos franchise üzletlánc fejlesztése valamint a beszerzési, értékesítési és marketing tevékenység irányítása. 2002-től a Spar Magyarország Kft. szortiment managereként felelős volt a hozzá tartozó szárazáru terület beszerzési tevékenységéért, valamint a sajátmárkás és elsőáras termékek fejlesztéséért. 2007-ben a Soós Tésztaipari Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját foglalta el, ahol a kereskedelem koordinálása mellett a kiállítások megszervezése (Anuga, Foodapest) is munkájához tartozott.

2012-ben csatlakozott a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-hez field sales managerként, majd ugyanazon év májusában key account vezetővé léptették elő. A kereskedelmi vezetői pozíciót 2013 januárja óta tölti be. „Magyar piacon, sikeres magyar vállalkozás kereskedelmi vezetőjének lenni egyszerre kihívás és megtisztelő pozíció is” – mondta Barnáné Vitárius Márta a kinevezésével kapcsolatban.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.