<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Két új partnert nevezett ki az Ernst & Young. A jövőben Vaszari Péter a Tranzakciós Adótanácsadás részleget vezeti majd, míg Tüske Balázs előrelépését követően is a Tranzakciótámogatás osztályt irányítja.

Vaszari Péter

Vaszari Péter 1999-ben csatlakozott az Ernst & Younghoz, dolgozott a cég londoni és dublini irodáiban is. Partnerként a Tranzakciós Adótanácsadás részleg irányításáért lesz felelős. Az osztály tevékenysége elsősorban az adóátvilágítás, adótervezés- és strukturálás, valamint az átfogó adótanácsadás.

Vaszari Péter az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végzett jogászként és okleveles adótanácsadó, áll a társaság közleményében.

Tüske Balázs partnerként is a Tranzakciótámogatás osztályt vezeti majd. A szakember korábban könyvvizsgálati és audit feladatköröket töltött be Ausztráliában és az Egyesült Királyságban; a magyar irodához 1998-ban csatlakozott, ahol az utóbbi négy évben tranzakciós és egyéb átvilágítási munkák irányítását végezte.

Tüske Balázs

A Tranzakciótámogatás osztály tevékenysége elsősorban az, hogy a kulcsfontosságú korábbi és a várható pénzügyi és üzleti információk vizsgálatával feltárja azokat a kockázatokat, amelyekre a tervezett tranzakció kapcsán számítani kell.

Tüske Balázs alkalmazott pénzügy és befektetés szakon végzett Ausztráliában. Az Ausztrál Mérlegképes Könyvelők regisztrált tagja.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.