2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Két új partnert nevezett ki az Ernst & Young. A jövőben Vaszari Péter a Tranzakciós Adótanácsadás részleget vezeti majd, míg Tüske Balázs előrelépését követően is a Tranzakciótámogatás osztályt irányítja.

Vaszari Péter

Vaszari Péter 1999-ben csatlakozott az Ernst & Younghoz, dolgozott a cég londoni és dublini irodáiban is. Partnerként a Tranzakciós Adótanácsadás részleg irányításáért lesz felelős. Az osztály tevékenysége elsősorban az adóátvilágítás, adótervezés- és strukturálás, valamint az átfogó adótanácsadás.

Vaszari Péter az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végzett jogászként és okleveles adótanácsadó, áll a társaság közleményében.

Tüske Balázs partnerként is a Tranzakciótámogatás osztályt vezeti majd. A szakember korábban könyvvizsgálati és audit feladatköröket töltött be Ausztráliában és az Egyesült Királyságban; a magyar irodához 1998-ban csatlakozott, ahol az utóbbi négy évben tranzakciós és egyéb átvilágítási munkák irányítását végezte.

Tüske Balázs

A Tranzakciótámogatás osztály tevékenysége elsősorban az, hogy a kulcsfontosságú korábbi és a várható pénzügyi és üzleti információk vizsgálatával feltárja azokat a kockázatokat, amelyekre a tervezett tranzakció kapcsán számítani kell.

Tüske Balázs alkalmazott pénzügy és befektetés szakon végzett Ausztráliában. Az Ausztrál Mérlegképes Könyvelők regisztrált tagja.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!