2010. október 22. 16:28

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte hazai irodájának adóosztálya. Simon Regina szenior menedzserként erősíti a közvetett adókkal foglalkozó csoportot.

Simon Regina

Simon Regina (37) az ELTE Jogi karán szerezte diplomáját, majd ugyanott uniós jog szakirányon folytatta tanulmányait. Ezt követően pénzügyi-számviteli képzéseken is részt vett Magyarországon és külföldön egyaránt.
 
Simon Regina tapasztalatait BIG4 tanácsadócégnél szerezte, jelentős szaktudással rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén. Ezek közül a közvetett adók mellett kiemelkedik a társasági adó, a fúziók és felvásárlások, valamint a nemzetközi adózás területe, a szakember továbbá számos adótervezési projekt vezetését is ellátta.
 
Simon Regina két gyermek édesanyja, hobbija a főzés és az olvasás. Angol és német nyelven beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.