2010. október 22. 16:28

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte hazai irodájának adóosztálya. Simon Regina szenior menedzserként erősíti a közvetett adókkal foglalkozó csoportot.

Simon Regina

Simon Regina (37) az ELTE Jogi karán szerezte diplomáját, majd ugyanott uniós jog szakirányon folytatta tanulmányait. Ezt követően pénzügyi-számviteli képzéseken is részt vett Magyarországon és külföldön egyaránt.
 
Simon Regina tapasztalatait BIG4 tanácsadócégnél szerezte, jelentős szaktudással rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén. Ezek közül a közvetett adók mellett kiemelkedik a társasági adó, a fúziók és felvásárlások, valamint a nemzetközi adózás területe, a szakember továbbá számos adótervezési projekt vezetését is ellátta.
 
Simon Regina két gyermek édesanyja, hobbija a főzés és az olvasás. Angol és német nyelven beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!