1p

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte hazai irodájának adóosztálya. Simon Regina szenior menedzserként erősíti a közvetett adókkal foglalkozó csoportot.

Simon Regina

Simon Regina (37) az ELTE Jogi karán szerezte diplomáját, majd ugyanott uniós jog szakirányon folytatta tanulmányait. Ezt követően pénzügyi-számviteli képzéseken is részt vett Magyarországon és külföldön egyaránt.
 
Simon Regina tapasztalatait BIG4 tanácsadócégnél szerezte, jelentős szaktudással rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén. Ezek közül a közvetett adók mellett kiemelkedik a társasági adó, a fúziók és felvásárlások, valamint a nemzetközi adózás területe, a szakember továbbá számos adótervezési projekt vezetését is ellátta.
 
Simon Regina két gyermek édesanyja, hobbija a főzés és az olvasás. Angol és német nyelven beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!