2010. október 22. 16:28

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte hazai irodájának adóosztálya. Simon Regina szenior menedzserként erősíti a közvetett adókkal foglalkozó csoportot.

Simon Regina

Simon Regina (37) az ELTE Jogi karán szerezte diplomáját, majd ugyanott uniós jog szakirányon folytatta tanulmányait. Ezt követően pénzügyi-számviteli képzéseken is részt vett Magyarországon és külföldön egyaránt.
 
Simon Regina tapasztalatait BIG4 tanácsadócégnél szerezte, jelentős szaktudással rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén. Ezek közül a közvetett adók mellett kiemelkedik a társasági adó, a fúziók és felvásárlások, valamint a nemzetközi adózás területe, a szakember továbbá számos adótervezési projekt vezetését is ellátta.
 
Simon Regina két gyermek édesanyja, hobbija a főzés és az olvasás. Angol és német nyelven beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.