1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Iryna Shandarivska vette át a Kraft Foods magyar leányvállalatainak irányítását. Az ukrán szakember karrierje hazájában indult, az utóbbi másfél évben azonban már a balti régiót irányította.

2012 októberétől Iryna Shandarivska tölti be a Kraft Foods Hungária Kft. és a Győri Keksz Kft. ügyvezető igazgatói pozícióit. A hazai Kraft új első embere a nemzetközi vállalaton belülről, a balti régió ügyvezetői posztjáról érkezik, és Novák Zoltánt váltja, aki 2012 júliusától vette át a Kraft Foods Polska irányítását.

Iryna Shandarivska 2005-ben csatlakozott a Kraft Foods-hoz Ukrajnában. Ott először a kávé kategóriáért volt felelős, majd a csokoládé kategória menedzselését vette át. 2008 januárjában marketingigazgatóvá nevezték ki.

Az e tisztségében elért legjelentősebb eredménye, hogy 2008-ban az ukrán üzleti egység érte el a legnagyobb növekedést az egész Kraft csoporton belül. 2009-ben pedig azért kapott elismerést az ukrán leányvállalat, mert minden kategóriában jelentős piacrész növekedést tudott elérni. A szakember 2011 februárjától a balti régió ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Irányítása alatt az északi országok mindegyike kétszámjegyű növekedést ért el.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!