TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Kovaloczy Áron személyében új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.

Kovaloczy Áron

Kovaloczy Áron (29) a Deloitte pénzügyi tanácsadási részlegének menedzsere, közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, vállalati pénzügy főszakirányon szerezte. A szakember 2006 februárjában csatlakozott a Deloitte Zrt. csapatához, ahol elsősorban pénzügyi modellezési és vállalatértékelési feladatokban, valamint a gyógyszeriparral és egészségüggyel kapcsolatos tanácsadási projektekben vett részt.

Kovaloczy Áron szakterületén jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, tagja a Deloitte közép-kelet-európai regionális vállalatértékelési és pénzügyi modellezési csapatának, továbbá rendszeresen tart vállalati pénzügy tematikájú előadásokat és szemináriumokat a Corvinus Egyetemen.

Az angolul és franciául is beszélő szakember szabadidejében kerékpározik, korábban válogatott versenyzőként két alkalommal indult az országúti kerékpáros világbajnokságon. Jelenleg sportvezetőként is tevékenykedik, mint a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.