2011. április 15. 17:22

Kovaloczy Áron személyében új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.

Kovaloczy Áron

Kovaloczy Áron (29) a Deloitte pénzügyi tanácsadási részlegének menedzsere, közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, vállalati pénzügy főszakirányon szerezte. A szakember 2006 februárjában csatlakozott a Deloitte Zrt. csapatához, ahol elsősorban pénzügyi modellezési és vállalatértékelési feladatokban, valamint a gyógyszeriparral és egészségüggyel kapcsolatos tanácsadási projektekben vett részt.

Kovaloczy Áron szakterületén jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, tagja a Deloitte közép-kelet-európai regionális vállalatértékelési és pénzügyi modellezési csapatának, továbbá rendszeresen tart vállalati pénzügy tematikájú előadásokat és szemináriumokat a Corvinus Egyetemen.

Az angolul és franciául is beszélő szakember szabadidejében kerékpározik, korábban válogatott versenyzőként két alkalommal indult az országúti kerékpáros világbajnokságon. Jelenleg sportvezetőként is tevékenykedik, mint a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu