2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kovaloczy Áron személyében új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.

Kovaloczy Áron

Kovaloczy Áron (29) a Deloitte pénzügyi tanácsadási részlegének menedzsere, közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, vállalati pénzügy főszakirányon szerezte. A szakember 2006 februárjában csatlakozott a Deloitte Zrt. csapatához, ahol elsősorban pénzügyi modellezési és vállalatértékelési feladatokban, valamint a gyógyszeriparral és egészségüggyel kapcsolatos tanácsadási projektekben vett részt.

Kovaloczy Áron szakterületén jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, tagja a Deloitte közép-kelet-európai regionális vállalatértékelési és pénzügyi modellezési csapatának, továbbá rendszeresen tart vállalati pénzügy tematikájú előadásokat és szemináriumokat a Corvinus Egyetemen.

Az angolul és franciául is beszélő szakember szabadidejében kerékpározik, korábban válogatott versenyzőként két alkalommal indult az országúti kerékpáros világbajnokságon. Jelenleg sportvezetőként is tevékenykedik, mint a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!