2011. április 15. 17:22

Kovaloczy Áron személyében új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.

Kovaloczy Áron

Kovaloczy Áron (29) a Deloitte pénzügyi tanácsadási részlegének menedzsere, közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, vállalati pénzügy főszakirányon szerezte. A szakember 2006 februárjában csatlakozott a Deloitte Zrt. csapatához, ahol elsősorban pénzügyi modellezési és vállalatértékelési feladatokban, valamint a gyógyszeriparral és egészségüggyel kapcsolatos tanácsadási projektekben vett részt.

Kovaloczy Áron szakterületén jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, tagja a Deloitte közép-kelet-európai regionális vállalatértékelési és pénzügyi modellezési csapatának, továbbá rendszeresen tart vállalati pénzügy tematikájú előadásokat és szemináriumokat a Corvinus Egyetemen.

Az angolul és franciául is beszélő szakember szabadidejében kerékpározik, korábban válogatott versenyzőként két alkalommal indult az országúti kerékpáros világbajnokságon. Jelenleg sportvezetőként is tevékenykedik, mint a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.