2012. augusztus 27. 12:58

2012. augusztus 24-től a Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói feladatait Dr. Bogdánffy Péter látja el. Gecser Ottó, a vállalatcsoport eddigi vezérigazgatója nyugállományba vonul és ezt követően elnöki tanácsadóként vesz részt a pénzügyi tanácsadó cégcsoport irányításában, olvasható a cég közleményében.

Dr. Bogdánffy Péter (36) 2011-ben csatlakozott a cégcsoporthoz.  A Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának tagjaként és vezérigazgató-helyetteseként részt vett a cégcsoport új költség- és munkaerő-gazdálkodási folyamatainak kialakításában, ezáltal a hatékonyabb vállalati működési modell megteremtésében.  Kinevezésével egyidejűleg a Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának elnökévé is választották, emellett a Quantis Alpha Zrt. Felügyelő Bizottsági tagja.

Az újonnan kinevezett vezérigazgató jogi diplomáját Szegeden a József Attila Tudományegyetem Állam- és  Jogtudományi Karán szerezte. Ezzel egyidejűleg elvégezte a Potsdami Egyetem német és európai gazdasági jogi képzését. Szakmai karrierjét jogászként 2000-ben a Nörr Stiefenhofer  Lutz Ügyvédi Irodában kezdte, ezt követően pedig a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda munkatársaként tevékenykedett. 2008-tól a Brokernet Csoporthoz történő csatlakozásáig Dr. Bogdánffy Péter  a Siemens Zrt. Igazgatósági tagja volt, emellett vezető jogászként ellátta a Siemens magyarországi vállalatainak teljes körű jogi irányítását.

A szakember jogi diplomája és jogi szakvizsgája mellett anyanyelvi szintű német és felsőfokú angol nyelvismerettel rendelkezik. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Nős, két gyermeke van, szabadidejét családja körében és sportolással tölti.

A Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói pozícióját, valamint Igazgatóságának elnöki feladatait az elmúlt 5 esztendő során Gecser Ottó (62) látta el, aki nyugállományba vonulását követően elnöki tanácsadóként vesz részt a cégcsoport életében.

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!