2012. augusztus 27. 12:58

2012. augusztus 24-től a Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói feladatait Dr. Bogdánffy Péter látja el. Gecser Ottó, a vállalatcsoport eddigi vezérigazgatója nyugállományba vonul és ezt követően elnöki tanácsadóként vesz részt a pénzügyi tanácsadó cégcsoport irányításában, olvasható a cég közleményében.

Dr. Bogdánffy Péter (36) 2011-ben csatlakozott a cégcsoporthoz.  A Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának tagjaként és vezérigazgató-helyetteseként részt vett a cégcsoport új költség- és munkaerő-gazdálkodási folyamatainak kialakításában, ezáltal a hatékonyabb vállalati működési modell megteremtésében.  Kinevezésével egyidejűleg a Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának elnökévé is választották, emellett a Quantis Alpha Zrt. Felügyelő Bizottsági tagja.

Az újonnan kinevezett vezérigazgató jogi diplomáját Szegeden a József Attila Tudományegyetem Állam- és  Jogtudományi Karán szerezte. Ezzel egyidejűleg elvégezte a Potsdami Egyetem német és európai gazdasági jogi képzését. Szakmai karrierjét jogászként 2000-ben a Nörr Stiefenhofer  Lutz Ügyvédi Irodában kezdte, ezt követően pedig a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda munkatársaként tevékenykedett. 2008-tól a Brokernet Csoporthoz történő csatlakozásáig Dr. Bogdánffy Péter  a Siemens Zrt. Igazgatósági tagja volt, emellett vezető jogászként ellátta a Siemens magyarországi vállalatainak teljes körű jogi irányítását.

A szakember jogi diplomája és jogi szakvizsgája mellett anyanyelvi szintű német és felsőfokú angol nyelvismerettel rendelkezik. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Nős, két gyermeke van, szabadidejét családja körében és sportolással tölti.

A Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói pozícióját, valamint Igazgatóságának elnöki feladatait az elmúlt 5 esztendő során Gecser Ottó (62) látta el, aki nyugállományba vonulását követően elnöki tanácsadóként vesz részt a cégcsoport életében.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.