2012. május 8. 09:04

Cornelia Coman tölti be június 1-jétől az ING Biztosító vezérigazgatói posztját, aki Kovács Zsoltot váltja fel - közölte a társaság.

Cornelia Coman 1998-ban csatlakozott az ING csoporthoz, 2006-tól a csoport romániai társaságának vezérigazgató-helyettesi posztját töltötte be, 2008 óta pedig a társaság vezérigazgatója.

A biztosítótól június 1-jén távozó Kovács Zsolt 1998-ban befektetési igazgatóként kezdte karrierjét az ING cégcsoporton belül. Az értékesítési és ügynöki hálózatának vezetőjévé 2007-ben nevezték ki, majd 2010-ben választották meg a társaság vezérigazgatójának.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.