<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Július 1-jével Tóth Géza személyében új vezérigazgatót neveztek ki a CO-OP Hungary Zrt.-nél.

Tóth Géza

Tóth Géza a cég irányítása mellett az új stratégia kialakításáért, a szervezeti struktúra átalakításáért valamint a gazdasági, társadalmi kapcsolatrendszer építéséért felel a jövőben.

A 46 éves szakember sokéves kereskedelmi szakmai múlttal rendelkezik; az Univer Coop Zrt. vezérigazgatói pozícióját töltötte be az elmúlt 5 évben. Azt megelőzően, több mint egy évtizedet dolgozott ugyanezen cégnél osztályvezetői, igazgatóhelyettesi, igazgatói, majd vezérigazgató helyettesi posztokon. Korábban a Tisza Füszértnél volt alkalmazásban a diploma megszerzését követően.

Tóth Géza a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, kereskedelmi karon szerzett diplomát 1990-ben.

A Gróf Károlyi Sándor Gazdaságfejlesztési Nagydíjjal kitüntetett, közgazdász, könyvvizsgáló végzettséggel rendelkező Vadász Gusztáv szakmai pályafutása 1970-ben, a Mezőföldi egyesült ÁFÉSZ-nál kezdődött, könyvelési csoportvezetőként, osztályvezetőként, főkönyvelőként majd elnökként dolgozott éveken át. 1991-től a Skála Coop Rt.-nél, 2003-tól az Interfruckt Kft.-nél, majd 2007-től a CO-OP Hungary Zrt.-nél gazdasági igazgatói pozíciót töltött be mostanáig.

Groniewsky Dániel

A szakember hat év után nyugdíjba vonult, utódjaként Groniewsky Dánielt nevezték ki a CO-OP Hungary Zrt. gazdasági igazgatójának, aki az elmúlt 3 évben gazdasági igazgató-helyettesi pozíciót töltött be a vállalatnál. Azt megelőzően, a vendéglátás területén gazdasági vezetőként dolgozott éveken át, illetve humán területen tevékenykedett, oktatott.

A gyakran változó jogszabályi környezetben a gazdasági igazgató feladata a CO-OP Hungary Zrt. és leányvállalatai operatív számviteli-, pénzügyi és munkaügyi folyamatainak irányítása, amellett, hogy közreműködik az országos szállítói keretszerződések létrehozásában és napi felügyeletében, valamint biztosítja egyes kiegészítő szolgáltatások országos beszerzését is.

A szakember első diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte, amellyel párhuzamosan – a belgiumi UCL egyetemen – a CEMS MIM nemzetközi mesterképzés elvárásait is teljesítette. Ezt követően a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett két kiegészítő szakközgazdász végzettséget.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.