2013. június 27. 13:22

Július 1-jével Tóth Géza személyében új vezérigazgatót neveztek ki a CO-OP Hungary Zrt.-nél.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Tóth Géza

Tóth Géza a cég irányítása mellett az új stratégia kialakításáért, a szervezeti struktúra átalakításáért valamint a gazdasági, társadalmi kapcsolatrendszer építéséért felel a jövőben.

A 46 éves szakember sokéves kereskedelmi szakmai múlttal rendelkezik; az Univer Coop Zrt. vezérigazgatói pozícióját töltötte be az elmúlt 5 évben. Azt megelőzően, több mint egy évtizedet dolgozott ugyanezen cégnél osztályvezetői, igazgatóhelyettesi, igazgatói, majd vezérigazgató helyettesi posztokon. Korábban a Tisza Füszértnél volt alkalmazásban a diploma megszerzését követően.

Tóth Géza a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, kereskedelmi karon szerzett diplomát 1990-ben.

A Gróf Károlyi Sándor Gazdaságfejlesztési Nagydíjjal kitüntetett, közgazdász, könyvvizsgáló végzettséggel rendelkező Vadász Gusztáv szakmai pályafutása 1970-ben, a Mezőföldi egyesült ÁFÉSZ-nál kezdődött, könyvelési csoportvezetőként, osztályvezetőként, főkönyvelőként majd elnökként dolgozott éveken át. 1991-től a Skála Coop Rt.-nél, 2003-tól az Interfruckt Kft.-nél, majd 2007-től a CO-OP Hungary Zrt.-nél gazdasági igazgatói pozíciót töltött be mostanáig.

Groniewsky Dániel

A szakember hat év után nyugdíjba vonult, utódjaként Groniewsky Dánielt nevezték ki a CO-OP Hungary Zrt. gazdasági igazgatójának, aki az elmúlt 3 évben gazdasági igazgató-helyettesi pozíciót töltött be a vállalatnál. Azt megelőzően, a vendéglátás területén gazdasági vezetőként dolgozott éveken át, illetve humán területen tevékenykedett, oktatott.

A gyakran változó jogszabályi környezetben a gazdasági igazgató feladata a CO-OP Hungary Zrt. és leányvállalatai operatív számviteli-, pénzügyi és munkaügyi folyamatainak irányítása, amellett, hogy közreműködik az országos szállítói keretszerződések létrehozásában és napi felügyeletében, valamint biztosítja egyes kiegészítő szolgáltatások országos beszerzését is.

A szakember első diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte, amellyel párhuzamosan – a belgiumi UCL egyetemen – a CEMS MIM nemzetközi mesterképzés elvárásait is teljesítette. Ezt követően a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett két kiegészítő szakközgazdász végzettséget.

mfor.hu