<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Adrian Cernăuţan (33) személyében új ügyvezető irányítja a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft-t. A világcég romániai tagvállalatától érkező közgazdász végzettségű szakember szeptember elejétől foglalja el pozícióját a hazai leányvállalat élén, olvasható a cég közleményében.

2012. szeptember 1-jétől a román Coca-Cola-tól érkező Adrian Cernăuţan tölti be a hazai Coca-Cola Vállalat ügyvezetői posztját. A szakember az utóbbi három évben jelentős volumennövekedést ért el a Coca-Cola-nak Moldovában és felelt a cég Romániában folytatott összes kereskedelmi tevékenységéért.

A Coca-Cola-hoz 2009-ben csatlakozott ügyvezetőként, előtte karrierje legmeghatározóbb állomásai a Kraft Foods Romania-hoz köthetők, ahol az élelmiszeripari cég több termékének volt a brand és média menedzsere, továbbá különféle pénzügyi posztot is betöltött ott. Közgazdász végzettségének megfelelően pályáját pénzügyi elemzőként és értékesítés-tervezőként kezdte. 

A családjával Magyarországra költöző Adrian Cernăuţan angolul és franciául beszél, hazájában szerzett hivatalos brókervizsgával rendelkezik.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.