<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

2011. április elsejétől Garamvölgyi Zoltán, a Groupama Garancia Biztosító Befektetési és Kockázatkezelési Főosztályának eddigi igazgatója veszi át az élet- és bankbiztosítási terület vezetését.

Garamvölgyi Zoltán (40) 1995-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Szakmai pályafutását a Credit Lyonnais Bank Magyarországnál kezdte, majd 1997-ben csatlakozott az OTP Garancia Biztosítóhoz, feladata az önálló befektetési, vagyonkezelési tevékenység kiépítése volt.

A biztosítónál töltött évek során a dinamikusan, 240 milliárd forintos értékig növekvő kezelt vagyon befektetési feladatainak ellátása mellett aktív szerepet kapott a vállalat számára meghatározó piaci jelenlétet biztosító unit-linked termékek fejlesztésében és támogatásában. Feladatait a Treasury Főosztály vezetőjeként, később igazgatójaként látta el, majd a Groupama Garancia Biztosító létrejöttével 2009-től a Befektetési és Kockázatkezelési Főosztály igazgatójaként a befektetések mellett az eszköz-forrás gazdálkodási tevékenységet is felügyelte.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu