2012. június 29. 11:37

A PwC Magyarország Adótanácsadási és jogi üzletágvezetője 2012. július 1-től dr. Lőcsei Tamás (38), aki 1997-ben csatlakozott jogászként a cég adózási és jogi osztályához, ahol a vámügyek és a nemzetközi kereskedelmi jog területén dolgozott.

Nevéhez fűződik a közvetett adók osztályának létrehozása 2002-ben. Holland, német és svájci kiküldetése után fokozatosan tovább mélyítette tapasztalatát a direkt adók területén is. Cégtársi kinevezését követően 2005-ben felügyelete alá került az állami támogatások osztály is. Lőcsei  Russell W. Lamberttől veszi át az üzletágvezetői pozíciót, aki a PwC Global Tax csapatához csatlakozva, a budapesti irodából támogatja a PwC nemzetközi adóhálózatát.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.