<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Bartók-Nagy András helyét Erdős Mihály veszi át Európai Utazási Biztosítónál, az új elnök-vezérigazgató júliusban foglalja el posztját.

Erdős Mihály

A magyarországi Generali Csoport többségi tulajdonában lévő Európai Utazási Biztosító (EUB) elnök-vezérigazgatója, Bartók-Nagy András nyugállományba vonul. Pozícióját és feladatait 2010. július elsejétől Erdős Mihály (40) veszi át.

Bartók-Nagy András 12 éven keresztül volt az Európai Utazási Biztosító elnök-vezérigazgatója. Nevéhez fűződik az EUB lendületes növekedése és piacvezető pozíciójának elérése innovatív termékekkel és széles ügyfélkörrel.

Erdős Mihály, aki 2010. április 15-e óta a társaság ügyvezető igazgatója, július elsejétől elnök-vezérigazgatóként irányítja az Európai Utazási Biztosító Zrt.-t. Erdős Mihály korábban a PSZÁF stratégiai igazgatója, majd főigazgató-helyettese volt. Mivel az EUB a Generali Csoport 61 százalékos többségi tulajdonában van, Erdős Mihály a Generali-Providencia Biztosító Zrt. menedzsmentjének tagja, és egyúttal a biztosítótársaság elnök-vezérigazgatójának, dr. Pálvölgyi Mátyásnak személyes tanácsadója is.

Az Európai Utazási Biztosító elődjét több mint száz éve alapították Budapesten, a világ legelső utazási biztosítójaként. Bár tevékenysége a II. világháború után közel négy évtizedig szünetelt Magyarországon, 1989-ben, a Generali megjelenésével újra elindult a hagyományos utasbiztosítások értékesítése. 1997. január elsején új fejezet kezdődött az EUB életében: éppen 90 évvel az első alapítás után megalakult az önálló Európai Utazási Biztosító Rt.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.