2011. október 17. 16:01

A KPMG több vezető munkatársa kapott partneri, illetve igazgatói kinevezést – az előléptetések 2011 októberétől érvényesek.

Alec Percival lett októbertől a KPMG új partnere, a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre – ITCC) operatív vezetője. Alec Percival 1998-ban csatlakozott az angliai KPMG-hez, majd 2008-ban a társaság magyarországi irodájának igazgatója lett. Több mint húszéves tanácsadói gyakorlattal rendelkezik. Jelentős tapasztalatra tett szert a pénzügyi vezetés, az üzleti folyamatok átalakítása, közös szolgáltató központok létrehozása, technológia- optimalizálás és változásmenedzsment területén. Jelenlegi megbízatása előtt Alec a KPMG közép- és kelet-európai regionális szerveztében irányította a sourcing és osztott szolgáltató központokra specializálódott tanácsadó-hálózat munkáját. Legfőbb területe a szolgáltató központok létrehozásával és fejlesztésével kapcsolatos tanácsadás, azon belül is a közös szolgáltató központok kialakítása, folyamatok újratervezése és bevezetése.

A KPMG további hét szenior menedzsere igazgatói előléptetésben részesült.

Mindszenti Mónika (40) októbertől igazgatóként irányítja a KPMG adóosztályának transzferár-képzési tanácsadói csoportját. Mónika 2005 óta dolgozik a KPMG-nél. Az elmúlt években vezetésével épült ki a társaság transzferárazással foglalkozó tanácsadói csoportja.

Rakó Ágnes (36) októbertől a számviteli tanácsadó csoport igazgatója. A KPMG-hez 1999-ben csatlakozott, és könyvvizsgálóként dolgozott hét éven át. 2007 óta a számviteli tanácsadó csapatban dolgozik, és idén áprilistól irányítja a csoport munkáját.

Stephen Butler (38) 2007-ben csatlakozott a KPMG budapesti Corporate Finance részlegéhez. 2009 óta a KPMG energetikai és közüzemi szektorra szakosodott tanácsadó csoportjában dolgozik, amely a KPMG globális kompetencia-központjainak (Centre of Excellence) egyike. A kanadai születésű szakember hazai és nemzetközi tranzakciókhoz nyújt Corporate Finance tanácsokat energetikai és közüzemi vállalatok számára.

Földes Balázs (32) 1999 óta dolgozik a KPMG adóosztályán. A társaság fő áfaszakértőjeként ügyfelei között megtalálhatóak minden iparág és terület képviselői. Részt vesz a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre – ITCC) munkájában is, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén.

Herczeg Sándor (45) 2008 elején csatlakozott a KPMG energetikai és közüzemi szektorra specializálódott tanácsadó csoportjához, ahol a villamosenergia-, a gáz- és a megújuló energia szektorokban stratégiai és üzleti tanácsadói projekteket vezet Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban. Az angolul, oroszul, lengyelül és németül is beszélő szakember széles körű tapasztalatokkal rendelkezik folyamat- és szervezetfejlesztési (BPR) projektek irányításában, továbbá piacelemzések és előrejelzések, üzleti modell-értékelések, üzleti tervek és különböző energetikai beruházások finanszírozásának elkészítésében az energetikai és közüzemi szektor számára.

Juhász Attila (38) 1997 óta dolgozik könyvvizsgálóként a KPMG-nél, 2006 óta a társaság egyik auditcsoportjának vezetője. Magyarországon bejegyzett és nemzetközi minősítéssel (ACCA) rendelkező könyvvizsgáló. A Könyvvizsgálói Kamara minőségellenőre.

Palotai Zsolt (34) 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez. Az elmúlt kilenc évben a társaság tranzakciókkal és restrukturálással kapcsolatos tanácsadási részlegénél dolgozott. Szakterülete a társaságok restrukturálása, üzleti tervek illetve megvalósíthatósági tanulmányok készítése és véleményezése, valamint befektetésekhez kapcsolódó átvilágítási és értékelési megbízások irányítása.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu