<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

A KPMG több vezető munkatársa kapott partneri, illetve igazgatói kinevezést – az előléptetések 2011 októberétől érvényesek.

Alec Percival lett októbertől a KPMG új partnere, a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre – ITCC) operatív vezetője. Alec Percival 1998-ban csatlakozott az angliai KPMG-hez, majd 2008-ban a társaság magyarországi irodájának igazgatója lett. Több mint húszéves tanácsadói gyakorlattal rendelkezik. Jelentős tapasztalatra tett szert a pénzügyi vezetés, az üzleti folyamatok átalakítása, közös szolgáltató központok létrehozása, technológia- optimalizálás és változásmenedzsment területén. Jelenlegi megbízatása előtt Alec a KPMG közép- és kelet-európai regionális szerveztében irányította a sourcing és osztott szolgáltató központokra specializálódott tanácsadó-hálózat munkáját. Legfőbb területe a szolgáltató központok létrehozásával és fejlesztésével kapcsolatos tanácsadás, azon belül is a közös szolgáltató központok kialakítása, folyamatok újratervezése és bevezetése.

A KPMG további hét szenior menedzsere igazgatói előléptetésben részesült.

Mindszenti Mónika (40) októbertől igazgatóként irányítja a KPMG adóosztályának transzferár-képzési tanácsadói csoportját. Mónika 2005 óta dolgozik a KPMG-nél. Az elmúlt években vezetésével épült ki a társaság transzferárazással foglalkozó tanácsadói csoportja.

Rakó Ágnes (36) októbertől a számviteli tanácsadó csoport igazgatója. A KPMG-hez 1999-ben csatlakozott, és könyvvizsgálóként dolgozott hét éven át. 2007 óta a számviteli tanácsadó csapatban dolgozik, és idén áprilistól irányítja a csoport munkáját.

Stephen Butler (38) 2007-ben csatlakozott a KPMG budapesti Corporate Finance részlegéhez. 2009 óta a KPMG energetikai és közüzemi szektorra szakosodott tanácsadó csoportjában dolgozik, amely a KPMG globális kompetencia-központjainak (Centre of Excellence) egyike. A kanadai születésű szakember hazai és nemzetközi tranzakciókhoz nyújt Corporate Finance tanácsokat energetikai és közüzemi vállalatok számára.

Földes Balázs (32) 1999 óta dolgozik a KPMG adóosztályán. A társaság fő áfaszakértőjeként ügyfelei között megtalálhatóak minden iparág és terület képviselői. Részt vesz a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre – ITCC) munkájában is, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén.

Herczeg Sándor (45) 2008 elején csatlakozott a KPMG energetikai és közüzemi szektorra specializálódott tanácsadó csoportjához, ahol a villamosenergia-, a gáz- és a megújuló energia szektorokban stratégiai és üzleti tanácsadói projekteket vezet Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban. Az angolul, oroszul, lengyelül és németül is beszélő szakember széles körű tapasztalatokkal rendelkezik folyamat- és szervezetfejlesztési (BPR) projektek irányításában, továbbá piacelemzések és előrejelzések, üzleti modell-értékelések, üzleti tervek és különböző energetikai beruházások finanszírozásának elkészítésében az energetikai és közüzemi szektor számára.

Juhász Attila (38) 1997 óta dolgozik könyvvizsgálóként a KPMG-nél, 2006 óta a társaság egyik auditcsoportjának vezetője. Magyarországon bejegyzett és nemzetközi minősítéssel (ACCA) rendelkező könyvvizsgáló. A Könyvvizsgálói Kamara minőségellenőre.

Palotai Zsolt (34) 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez. Az elmúlt kilenc évben a társaság tranzakciókkal és restrukturálással kapcsolatos tanácsadási részlegénél dolgozott. Szakterülete a társaságok restrukturálása, üzleti tervek illetve megvalósíthatósági tanulmányok készítése és véleményezése, valamint befektetésekhez kapcsolódó átvilágítási és értékelési megbízások irányítása.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.