2p

A Citi bejelentette Ágostonné dr. Előd Beáta kinevezését a Budapest Citi Szolgáltató Központ vezetőjévé, valamint az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban működő Citi Közös Szolgáltatások Szervezet adminisztrációért felelős régióvezetőjévé, 2012. június 1-jei hatállyal. A Budapest Citi Szolgáltató Központ vezetőjeként ő lesz a Citibank International plc Magyarországi Fióktelepének vezetője is egyben, olvasható a cég sajtóközleményében.

Az elmúlt négy évben Ágostonné dr. Előd Beáta az operációért és technológiáért felelős vezetőként irányította az O&T-szervezetet Magyarországon, felelőssége kiterjedt a teljes operáció, technológia és szolgáltatás biztosítására valamennyi lakossági és vállalati üzletágban. Vezetése alatt számos szabályozói, üzleti és technológiai projekt valósult meg, miközben mind az ügyfél-elégedettséget, mind a dolgozói elégedettséget mérő mutatók évről évre növekedtek.

Ágostonné dr. Előd Beáta több mint húsz éve dolgozik a Citibank Magyarországnál, amely időszak alatt számos pozíciót töltött be az országban: a vállalati üzletágban irányította a treasury operáció és kontroll osztályt, a letétkezelési operáció osztályt, a globális tranzakciós szolgáltatások operáció osztályt, a minőségbiztosítás és belső audit funkciókat, a lakossági üzletágon belül pedig az operáció, szolgáltatás és technológia területek vezetője volt, és mindezek mellett számos jelentős vállalati szintű projekt koordinálását végezte operációs szempontból.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!