<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Országgyűlés önkormányzati és területfejlesztési bizottsága 15 igen és 14 nem szavazati aránnyal támogatta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterjelölt kinevezését a keddi ülésén.

A bizottsági meghallgatáson Varga István kiemelte: a tárca feladata a kormány válságkezelő tervének végrehajtása, a munkahelyek megvédésének, munkahelyek teremtésének segítése, a bizalom, az átláthatóság megteremtése.

A területfejlesztésről szólva elmondta, hogy az Országos Területfejlesztési Koncepciót (OTK) és a területfejlesztési törvényt érvényesítve továbbra is a folytonosság valósul meg.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.