TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Ugyan havi összevetésben már májusban is csökkenést láthattunk, mégis negatív meglepetésként hat, hogy a friss statisztika júniusban éves összehasonlításban is visszaesést mutat.

Pénteken közölte júniusra vonatkozó első becslését az ipari kibocsátásra vonatkozóan a statisztikai hivatal, amely minden adatsoron csökkenést mutat.

Mind a nyers, mind a teljesítményt pontosabban megragadó munkanappal kiigazított éves ráta 0,3-0,3 százalékos visszaesést jelez. Az előző hónaphoz képest pedig 2,4 százalékos zsugorodást láthatunk a volumenben. Így ez az adatsor immár második hónapja csökken.

Az első félévben ugyan valamelyest nőtt, de nem muzsikált jól a magyar ipar, hiszen mindössze 2,3 százalékos pluszt látni a kibocsátásban. Ez elsősorban Győr-Sopron megye gyenge adatainak köszönhető.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.