<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Warren Buffett, a világ második leggazdagabb embere 1,25 milliárd dollárnyi részvényt adományozott a Bill & Melinda Gates Alapítványnak. Buffett saját cégének, a Berkshire Hathawaynek a papírjaiból jótékonykodott, ami nem volt meglepő, mivel a milliárdos már korábban is adományozott részvényeket.

A világ második leggazdagabb embere már korábban bejelentette, hogy vagyonának 85 százalékát a Gates Alapítványnak adományozza. A jelenlegi volt a harmadik komolyabb adomány, mely Buffett 37 milliárd dollárosra becsült vagyonának 3,3 százalékát teszi ki. Korábban összesen 1,8 milliárd dollárnyi adományt kapott a Gates Alapítvány Buffettől.

Az amerikai tőzsdefelügyelet közzétette azt a listát, mely arról szól, hogy Warren Buffett összesen melyik alapítványokat és mennyivel támogatta. Az adatok szerint 125 millió dollárnyi B-sorozatú részvényt kapott a Susan Thompson Buffett Alapítvány, míg további három szervezet 50 millió dollárt kapott a milliárdostól.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.