TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Mit tehet egy menedzser, ha egyre kevesebb idő alatt kell döntenie, viszont egyre több adat szükséges a megfelelő alternatíva kiválasztásához?

Következtetések

Az intuíciót nem lehet tehát egy teljesen külön fogalomként kezelni. Több tényezőből áll, melyek közül a a tacit tudat a legfigyelemreméltóbb, mivel leginkább ebben különböznek az emberek. Ez a korábban tanult elemek összessége és gyakran észrevétlenül befolyásolja a viselkedést.

Manapság döntési szituációban két dolog állíthatja dilemma elé az embert: az eredményesség és a megalapozottság. Az eredményesség mindig arra csábít, hogy hallgassunk a megérzésekre, így jobb teljesítmény érhető el, a megalapozottság szempontja pedig a szubjektivitás kikapcsolását valószínűsíti.

A gondolkodásban egyik tényezőnek sem szabad dominánsnak lennie: mindig mérlegelés után kell dönteni arról, melyik határozza meg a cselekvést.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.