TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Ha nem jön a világválság, meglehet becsődöl az ország, Magyarországot a válság mentette meg a teljes összeomlástól - idézte Demján Sándor nagyvállalkozót hétfői számában a Vas Népe.

Demján Sándor szerint megijedt a világ, s hogy ne legyen államcsőd, kinyílt az IMF bukszája, és hozzáférhetővé váltak az uniós források. A kormány ügyesen tárgyalt és ezzel megmentették az országot - mondta a lapnak.

Hozzátette: most azon kell dolgozni, hogy visszafizessük a pénzt, ehhez azonban termelni kell és reformok szükségesek.

A legfontosabbnak a torz foglalkoztatási szerkezet megváltoztatását nevezte. Úgy vélte, másfél millió ember közvetlen termelőmunkájára lenne szükség ahhoz, hogy Magyarország ne legyen válságban, most azonban mindössze félmillió ember végez tényleges fizikai munkát.

A nagyvállalkozó szerint a foglalkoztatás javítására integrált állami vállalatokat kell alapítani. Demján Sándor szerint szükség van a szakmunkásképzés fejlesztésére is, de amíg nem történik foglalkoztatási szerkezetváltás, addig vendégmunkásokkal kell pótolni a hiányzó szakembereket.

(MTI)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.