<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A legtöbben Lengyelországon, Szlovákián, Magyarországon és Románián keresztül érkeznek.

Meghaladta a 6 milliót azoknak a száma, akik elmenekültek Ukrajnából az orosz invázió elől Európa legsúlyosabb menekültválságában a második világháború vége óta – közölte az ENSZ menekültügyi szervezete.

Sokan a szlovák határo felé hagyják el Ukrajnát. Fotó: depositphotosSokan a szlovák határo felé hagyják el Ukrajnát. Fotó: depositphotos

A február 24-én indult orosz invázió nyomán tömegével hagyták el otthonaikat az emberek, közülük több mint 8 millióan az országon belül. Az ENSZ adatai szerint szerdáig 6,03 millióan menekültek el Ukrajnából – írja a szabadeuropa.hu.

A legtöbben az Európai Unióba érkeztek Lengyelországon, Szlovákián, Magyarországon és Románián keresztül.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.