3p

E heti podcast műsorunkban kicsit eltávolodunk a tematikát illetően a gazdaságtól, hiszen az NBI őszi szezonja és a katari vb kezdete között a hazai labdarúgás helyzetéről beszélgettek kollégáink. A magyar bajnokság helyzete, a Fradi jövője mellett természetesen Dzsudzsák Balázs válogatottságára, valamint a vasárnap kezdődő katari világbajnokságra is kitért az Mfor.hu Közélet című műsorában Csabai Károly, lapunk főszerkesztője, Gáspár András, lapigazgató, valamint Székely Sarolta felelős szerkesztőnk.

A Fradi az Európa Ligában lényegében várakozáson felüli teljesítményt nyújtott, hasonló eredményben talán csak a szurkolók reménykedhettek igazán. De vajon mire lehet számítani a csapattól tavasszal? - erről is elmondták véleményüket kollégáink az e heti podcast műsorunkban. A Fradi sikere mellett terítékre került a hazai bajnokság is. Nagy kérdés ugyanis, hogy vajon hogyan hat az NBI-re a ferencvárosi csapat kiemelkedése a mezőnyből mind anyagi, mind szakmai szempontból. Abban lényegében egyetértettek kollégáink, hogy a következő 4-5 évben a helyzet változatlan lehet: a Fradi toronymagasan nyeri az aranyakat majd, ám felvetődött, hogy ez a helyzet mennyire lehet motiváló a versenytársaknak és magának a Fradinak is.

Az Mfor.hu Közbeszéd című műsorának e heti résztvevői: Székely Sarolta, Csabai Károly és Gáspár András. Fotó: Mfor /Izsó Márton Artúr
Az Mfor.hu Közbeszéd című műsorának e heti résztvevői: Székely Sarolta, Csabai Károly és Gáspár András. Fotó: Mfor /Izsó Márton Artúr

A Kecskemét meglepő szezonkezdete és őszi szereplése mellett az elmúlt hetek kiemelkedő válogatotti híréről, Dzsudzsák Balázs válogatottságáról is elmondták véleményüket a beszélgetőfelek, mely ahogy sokakat, úgy őket is megosztotta már.

Nem így a katari világbajnokság, melyre szintén kitértek a beszélgetés végén, elmondva, hogy akármennyire is szerethetjük a focit, ez a világbajnokság nem nyújtja azt a feszült és izgatott várakozást, mint az összes többi korábbi. Hogy ennek mi az oka, az kiderül az Mfor.hu Közbeszéd című műsorából a Klasszis podcast csatornán.

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Hogyan hallgassunk podcastet?

A podcastet a fenti lejátszóval az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is meghallgathatja.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu korábbi leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni,  itt találhatsz párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Klasszis podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

Podcastünk az Apple Podcasts-en >>

A podcast RSS feedje itt található >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!