2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Arculatot vált a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltségébe tartozó Gránit Bank.

Az ehhez kapcsolódó teljes kampány kreatív koncepcióját pedig nem más dolgozta ki, mint az a BDPST Koncept, aminek Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya, Tiborcz felesége az ügyvezetője - írja a Media1.

Új dizájn. Fotó: Gránit Bank
Új dizájn. Fotó: Gránit Bank

A reklámfilm során szerettük volna kihangsúlyozni, hogy a Gránit Bank nem időt vesz el tőled, hanem, »Ott vagyunk Neked«, hogy nyugodtan megélhesd a fontos pillanatokat. Ezen narratíva kíséri végig a kampányt, amely leginkább outdoor, tv és digitális platformokon fog megjelenni.

– közölte a kampányról Orbán Ráhel, mint a BDPST Koncept ügyvezetője, aki a kampányfilm alatt Head of Creative Management titulussal szerepel. A félperces kisfilmet egyébként Márton Szabolcs rendezte, zenéje pedig az Ivan & The Parazoltól szól.

Ezért elhagyja a piros-fehér-zöld nemzeti színeket és kékes-lilás színre vált a Gránit Bank logója. A Tiborcz István cégéhez tartozó pénzintézet arculatában domináló új színeket értékes ásványok színei inspirálták.

A miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a cége, a BDPST Group 2021. végén lépett be a bankpiacra, amikor megvásárolta a Gránit Bank többségét.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!