<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A műanyag szennyeződés csökkentése érdekében és a környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság jegyében egyre többen mellőzik a műanyag palackos vizet és egyéb üdítőitalokat, és próbálnak ki alternatív megoldásokat. Ilyen egyszerű, de mégis nagyszerű megoldás lehet a víztisztító berendezés vagy vízszűrő beszerzése. Ezen berendezéseknek is számos típusa ismert, azonban létezik egy megoldás, amely még ennél is előnyösebb lehet, mégpedig olyan hálózati automaták beszerzése, amelyek tiszta és káros anyagoktól mentes ivóvizet szolgáltatnak. 

Miért van szükség vízszűrő berendezésekre?

Ugyan a magyar csapvíz mindenhol alkalmas a fogyasztásra, azonban sok helyen panaszkodnak arra, hogy a víznek kellemetlen íze van a tisztítás hatására keletkezett vegyszer miatt. Így már egyből kevésbé élvezhető a pohár tartalma. Mindemellett számos olyan hír is napvilágot látott, amely a vízvezetékrendszer elhasználódásáról ad tanúbizonyságot, amely hatásaként a tisztítás nem tökéletes, és számos káros anyag marad az ivóvízben. 

Így az igény a különböző víztisztító készülékekre folyamatosan növekszik, azonban egy laikus nem képes megmondani a készülékek közötti különbséget. Mindegyik ki tudja szűrni a nagyobb méretű szennyeződéseket, és semlegesítheti a víz ízét, azonban a kisebb szintetikus maradványokat nem tudja eltüntetni. Mindemellett az olcsóbb kategóriába tartozó vízszűrő kancsók vagy víztisztító berendezések szűrői sok esetben elszennyeződhetnek használat közben, így baktériumok megtelepedését okozhatják. 

A víztisztító berendezés jellegzetességei

Kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani a megfelelő víztisztító berendezés kiválasztására, meg kell nézni, hogy rendelkezik-e ÁNTSZ engedéllyel, és megfelel-e a törvényi szabályozásnak. Azonban van egy cég, amely gondosan megválogatja a vízadagolóban használt alkatrészeket és szűrőket egyaránt. A Montivíz, amely gépeiben 3M Aqua-Pure szűrőbetét található. Ennek a szűrőbetétnek hála, a baktériumok nem lesznek képesek elszaporodni, a klóros íz és szag megszűnik, valamint semlegesíti az üledéket és a parazitákat egyaránt. Mindez az ezüstözött szénszűrő technológiának köszönhető. 

Vízkőgátló anyaggal rendelkezik, valamint kiszűri azon illékony anyagokat is, amelyre más szűrő szinte képtelen, mint az ólmot, a benzolt, a diklórbenzolt vagy a toxafént. Alkatrészei bevizsgáltak és megfelelnek az ÁNTSZ szabályzatának egyaránt. Környezetbarát és újrahasznosítható, így nem termel semmiféle káros és nem lebomló anyagot.

Amennyiben hálózati vízadagoló automaták segítségével szeretnél tiszta és biztonságos vízhez jutni, akkor keresd fel a Montivíz weboldalát, ahol többet olvashatsz konstrukcióikról.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.