3p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A lakópark kínálta lehetőségek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem pusztán az új építésű ingatlanok előnyei szólnak mellette, hanem azok a kényelmi megoldások is, melyek bármely korosztály számára ideálisnak bizonyulnak. A lakóparkok ma már egyaránt megtalálhatóak a főváros agglomerációjában és a vidéki nagyvárosokban. Ugyan az árak sok esetben igen magasak, de az érte kapott prémium színvonal mellett sem lehet elmenni. Ismerd meg a lakóparkok előnyeit, melyek talán segítenek ingatlanvásárlási döntéseid meghozatalában!

1.    Biztonságos környezet lakópark segítségével

Ha az ingatlanvásárlás kerül szóba, akkor sokak számára döntő szempont a biztonság. Minden városnak megvannak azok a környékei, amelyeket szívesen választanak a vásárlók. Ezek között előkelő helyet foglalnak el a lakóparkok. Nem csak azért van ez így, mert rendszerint népszerű környéket választanak a befektetők, hanem a lakópark kínálta biztonsági szolgáltatások apropóján is. A 24 órás portaszolgálat általában alapvetőnek számít, de a bekamerázott bejárat is biztosítja, hogy a behajtó gépjárművek lekövethetőek legyenek, ezzel is a lakók biztonságát szolgálva. 

2.    Szolgáltatások néhány lépésnyire 

Gyakran előfordul, hogy csak leugranánk egy-két termékért a boltba, esetleg gyorsan szükséges egy doboz fájdalomcsillapító. A leginkább népszerű lakóparkokban olyan szolgáltatások is elérhetőek, amelyek a mindennapi életvitel során nélkülözhetetlennek bizonyulnak. Legyen szó fodrászról, műkörmösről, kozmetikusról vagy szoláriumról, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a lakóparkokon belül üzemelő cégek nagy érdeklődésre tarthatnak számot a lakók részéről. 

3.    Okos-otthonok a kényelem szolgálatában 

Az okoskészülékek világát éljük. Ma már az okostelefon nélkülözhetetlen a mindennapokban, de azok a rendszerek mellett sem mehetünk el, melyek az otthon kényelmét szolgálják. Mindegy, hogy világításról, fűtésről, hűtésről, az árnyékolók üzemeltetéséről, vagy a kamerarendszer távoli figyelemmel követéséről van szó, a megfelelő okoskészülékek napjainkban elérhető áron beszerezhetőek és beüzemelhetőek. A LIVING tapasztalatai azt mutatják, hogy ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a havi rezsi költségei is csökkenthetőek. 

3+1. Környezetvédelem az ingatlanpiacon 

Itt érkeztünk el ahhoz a ponthoz, ami igen sok figyelmet kap manapság. Nem más ez, mint a környezettudatosság. A fenntartható fejlődés érdekében kiemelt jelentőséggel bír az, hogy milyen megoldásokat választunk leendő otthonunk kialakításakor. Az okos készülékek, a megfelelő tájolás, az energiatakarékos fűtés és a természetes megvilágítás már nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb energiafelhasználással üzemeltethető legyen az otthon. 

Ingatlanvásárlás előtt tehát érdemes körülnézni az aktuálisan épülő lakóparkok kínálatában, hiszen sok esetben akár elérhető árakkal is találkozhatunk. A nagyvárosok közelében megtalálható lakópark komplexumok a biztos megélhetést és a szabadidős elfoglaltságok lehetőségének sokszínűségét is garantálják. 
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!