1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A Nyugati pályaudvarnál számos segélyszervezet várja az Ukrajnából érkezőket. Megpróbáltunk eligazodni közöttük. Nem volt könnyű, viszont sok a jóindulat.

Számtalan segélyszervezet várja a Nyugatiba érkező menekülteket, a tizedik vágány telve van jóindulattal. Annyi csak a kérdés, hogy az érkezők hogyan találják meg a helyüket, hiszen néha a szervezetek maguk sem ismerik az összes lehetőséget. Ha pedig megkérdezzük, miért vállalták ezt a munkát, néha maguk is sírva fakadnak. 

Részletek a videóban:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!