3p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagy változásról tájékoztat a mobilszolgáltató, az árak kérdése az ügyfeleket is érinti.

A 2019. május 27-én saját infrastruktúrán útjára indított DIGIMobil szolgáltatás 2023. június 1-től a Vodafone Magyarország Zrt. mobilhálózatán működik tovább. A 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének köszönhetően a DIGIMobil ügyfelei nyártól országos lefedettséggel használhatják készülékeiket.

A DIGI Magyarország 2023. április 13-tól lezárta mobilszolgáltatásainak értékesítését. A forgalmi díjakat nem érinti a változás – az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl –, a DIGI 2023 végéig garantálja a normál díjas beszélgetések rendkívül kedvező, 4 forint/perc árát meglévő ügyfeleinek – áll a DIGI lapunknak is megküldött közleményében. Hozzáteszik, a havidíjak a 2022 novemberében bejelentett, május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekció alapján, a Központi Statisztikai Hivatal 2022-es éves fogyasztói árindexének mértékével, 14,5 százalékkal emelkednek. A DIGI a felszabaduló, több mint 2500 adótoronyból álló egyes mobilhálózati infrastruktúráját, egyéb passzív és aktív mobilkommunikációs eszközeit, rádiófrekvenciahasználati jogosultságait kiválás útján új vállalatba szervezi, amelyet a 4iG csoport a későbbekben értékesíteni kíván.

Ma már ne akarjon szerződni DIGIMobilra! Fotó: Pixabay
Ma már ne akarjon szerződni DIGIMobilra! Fotó: Pixabay

„Célunk, hogy előfizetőinknek még színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk továbbra is kedvező áron” – mondta Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője. „A DIGI mobilinfrastruktúrájának értékesítési lehetősége többletforrást teremthet a vezetékes hálózat további fejlesztésére, ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálására. A DIGIMobil ügyfelek és a Vodafone infrastruktúrájának összekapcsolása az első, lakossági mobil előfizetők számára is közvetlenül érzékelhető előnye a 4iG Csoport tagvállalatai közti együttműködésnek” – tette hozzá Tábori Tamás.

A cég szerint jelentős előrelépés a DIGIMobil szolgáltatásban a hálózati lefedettség javulása. Rámutatnak, a Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket. Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére, azonban felhívják a figyelmet, hogy egyes régebbi típusú készülékeknél manuális beállításra lehet szükség. A DIGI tájékoztatja előfizetőit, az ügyfélszolgálat munkatársai pedig készséggel állnak az előfizetők rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen a DIGI pontokon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!