<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az Airbrush festékszórók és kompresszorok bizony igencsak jó szolgálatot tehetnek abban az esetben, hogyha makettek festésére kerül sor. Pontosan ezért is szenteltünk külön cikket ezeknek a roppant hasznos eszközöknek. 
Egyaránt szó lesz tehát az Airbrush festékszórók és kompresszorok előnyeiről, hasznosságáról, illetve javasolt alkalmazásáról.

Amikor makettek fényezéséről van szó, a pontos kivitelezés jelentősége felértékelődik

Amikor a gondosan megépített és esztétikusan kialakított makettek festésére kerül a sor, a tűpontos, precíz és aprólékos kivitelezés fontossága megkérdőjelezhetetlen. Elég egyetlen gondatlan mozdulat, és a végeredmény máris elmarad a tökéletestől.

Természetesen a minőségi munkához minőségi kellékekre is szükség van. Vagyis a festés megkezdése előtt be kell szereznünk azt a festékszórót és a hozzá tartozó kompresszort, ami biztosíthatja számunkra a zavartalan, kiemelt hatékonysággal történő munkavégzést. Érdemes körülnézni a Modellfutárnál kapható festékszórók és kompresszorok között, széles kínálat várja az oldalra látogatókat.

 

Az Airbrush festékszórók alkalmazásából fakadó előnyök

Amennyiben a makettek festéséről van szó, akkor az Airbrush fémjelezte kellékek egyet jelentenek a magas minőséggel és megbízhatósággal. Mindössze a céljainkhoz leginkább illeszkedő festékszórót kell majd kiválasztanunk, és máris adottak lesznek a lehetőségek a zavartalan munkához.

Mindenképp segíti a dolgunkat a fixálható szóráskép, az egyes modelleken rendelkezésre álló kétakciós ravasz, valamint a megfelelő mérettel rendelkező festéktartály is. Egyes szórópisztolyoknál a festéktartály cseréje is megoldható annak érdekében, hogy az éppen megmunkált makett méreteihez tudjunk igazodni.

Az Airbrush festékszóró pisztolyok jelentős része egyébként a makettezés mellett más területeken is remekül használható. Példának okáért autók, motorkerékpárok, bukósisakok, vászon vagy akár műkörmök festése kapcsán is jó szolgálatot tehet ugyanis egy ilyen kellék.

A festékszóró mellé igencsak hasznosnak bizonyuló kompresszor

A festékszóró pisztolyt csakis akkor tudjuk hatékonyan alkalmazni, hogyha a működtetéséhez szükséges levegő megfelelő koncentrátumban áll rendelkezésre. Pontosan ennek kapcsán jelentkezik a kompresszor hasznossága.

Az Airbrush kompresszorok viszonylag kis helyen is elférnek, az alacsony önsúlyuknak köszönhetően könnyen kezelhetők, miközben a működtetésük nem jár együtt nagyobb zajszinttel. Fontos továbbá, hogy bárki számára könnyű őket kezelni, miközben a nyomás szabályozása is egyszerűen oldható meg a segítségükkel.

A beszerzést egyébiránt célszerű úgy megoldani, hogy a kompresszor kapacitása és mérete egyensúlyban legyen a festékszóró tulajdonságaival. Hogyha a két készülék összhangban van egymással, akkor mi is sokkal hatékonyabban tudunk haladni a fényezéssel.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.