1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Csütörtök este derültek ki a felvételi ponthatárok, melyet országszerte pontváró bulikkal vártak a diákok. 8 óra előtt még többé-kevésbé izguló diákokkal, 8 után pedig boldog arcú fiatalokat kérdeztünk meg. 

Öt hónappal a jelentkezési határidő után csütörtök este nyolckor kiderültek a felvételi ponthatárok, és hogy kit melyik egyetemre vettek fel. Budapesten a városligeti napozóréten várták a fiatalokat, s ők jöttek is rendesen. A várakozás közben kérdeztük a fiatalokat arról, hogy mennyire izgulnak, milyen szakra jelentkeztek, szükségük lesz-e Diákhitelre vagy drága albérletbe kell-e költözniük, vagy hogy gondolkoztak-e külföldi továbbtanulásban is. De szó esett arról is, hogy méltatlannak tartják a pedagógusok jelenlegi helyzetét, hiszen ők nevelik a jövő generációját. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!