<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Csütörtök este derültek ki a felvételi ponthatárok, melyet országszerte pontváró bulikkal vártak a diákok. 8 óra előtt még többé-kevésbé izguló diákokkal, 8 után pedig boldog arcú fiatalokat kérdeztünk meg. 

Öt hónappal a jelentkezési határidő után csütörtök este nyolckor kiderültek a felvételi ponthatárok, és hogy kit melyik egyetemre vettek fel. Budapesten a városligeti napozóréten várták a fiatalokat, s ők jöttek is rendesen. A várakozás közben kérdeztük a fiatalokat arról, hogy mennyire izgulnak, milyen szakra jelentkeztek, szükségük lesz-e Diákhitelre vagy drága albérletbe kell-e költözniük, vagy hogy gondolkoztak-e külföldi továbbtanulásban is. De szó esett arról is, hogy méltatlannak tartják a pedagógusok jelenlegi helyzetét, hiszen ők nevelik a jövő generációját. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.