2018. június 12. 18:28
mfor.hu

A baleset még vasárnap este 10 után történt.

Közleményt nem adtak ki róla, de a Zoom.hu beszámolója szerint a felcsúti kisvasút vasárnap este 10 óra után egy sínekre hajtó autóval ütközött. Az értesülést a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság is megerősítette.

 

(Fotó: iho.hu)

Tájékoztatásuk szerint a Petőfi utcában található vasúti átjáróban történt a baleset, a jármű sofőrje megsérült. A lap információi szerint egy helyi lakos volt az autó vezetője, az ütközés után 20 méteren keresztül tolta maga előtt a Volkswagen személyautót, ami csúnyán összetört.

Úgy vélik, az autó sofőrjét az zavarhatta meg, hogy menetrend szerint este már nem járnak a vonatok, de a negyedik Vál-völgyi Zsúr nevű rendezvény miatt hosszított menetrenddel közlekedett a kisvasút.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.