1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. gazdagodott a Gazdaságfejlesztési Minisztérium kárára.

Hárommilliárd forint átcsoportosítását rendelte Orbán Viktor miniszterelnök az éjszaka megjelent Magyar Közlöny tanúsága szerint. A rendelkezés értelmében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó társaságok forrásjuttatásai jogcímcsoportból történt elvonás a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vagyongazdálkodási kiadásai javára.

Az összeg megmozgatása a GFM-nek alig lesz érezhető, hiszen egy 414,7 milliárdos tételből „csíptek le”, ám a büdzsében az MNV-nek ezen, az „egyéb vagyonkezelési kiadások” során eddig mindössze 5,5 milliárdos összeg szerepelt. Ez emelkedik most 8,5 milliárd forintra.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!