1p

Két miniszteri biztos megbízatását meghosszabbította, egy újat pedig kinevezett az energiaügyi miniszter.

Három miniszteri biztos kinevezéséről intézkedett Lantos Csaba energiaügyi miniszter. A Hivatalos Értesítőben megjelent miniszteri utasítások értelmében

  • Horváth Lászlót a villamos energia ellátásbiztonságáért,
  • Riz Gábort a hazai lignittermelés növeléséért, a villamos energia ellátásbiztonságáért, valamint a lakossági fűtési célú energiaellátás biztonságáért,
  • Kutnyánszky Zsolt Krisztiánt az Energiaügyi Minisztérium európai uniós forrásokból megvalósuló projektjeiért

felelős miniszteri biztossá nevezte ki a tárcavezető.

Horváth László és Riz Gábor megbízatása nem új, őket még Palkovics László, a jogelőd Technológiai és Ipari Minisztérium azóta lemondott vezetője nevezte ki, Lantos Csaba csak megújította biztosi felkérésüket. Kutnyánszkí Zsolt Krisztián azonban új miniszteri biztos, aki – ellentétben a másik két politikussal – díjazásban is részesül a munkájáért.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!