1p

Vegyesen alakult, kevéssé változott péntek reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 397,73 forinton jegyezték a 12 órával korábbi 397,30 forint után, a dollár jegyzése 367,01 forintra ment fel 366,27 forintról, a svájci franké pedig 394,28 forintra csökkent 394,66 forintról.

Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,9 százalékkal áll gyengébben a hétfői kezdésnél az euróval, 0,9 százalékkal erősebben a dollárral és 1,3 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben, 0,5 százalékkal az euró, 1,7 százalékkal a dollár és 2,4 százalékkal a svájci frank ellenében.

További árfolyamokért kövesse laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjét!

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!