1p

A volt technológiai és ipari miniszter a szavazás után a Rába Nyrt. Felügyelőbizottságának elnöke és Audit Bizottságának tagja lehet.

Budapesti Értéktőzsde honlapján tették közzé, hogy rendkívüli közgyűlést hívott össze a Rába Nyrt. A közgyűlésen a Felügyelőbizottság elnökének és tagjának, egyúttal az Audit Bizottság tagjának visszahívásáról, egyben az új elnök megválasztásáról szavaznak - szúrta ki a Kisalföld.

 Újabb győri kinevezés. MTI/Szigetváry Zsolt
Újabb győri kinevezés. MTI/Szigetváry Zsolt

Az előterjesztés szerint, a január 24-re meghirdetett rendkívüli közgyűlés összehívását a közgyűlésben többséggel rendelkező N7 Holding Zrt. kezdeményezte, amelynek lemondása után lett a vezérigazgatója Palkovics László, volt ipari miniszter, akit december 8-án a Széchenyi István Egyetem kuratóriumi elnökének is megválasztottak.

Felügyelőbizottság és az Audit Bizottság tagjának és egyúttal a Felügyelőbizottsági tagok közül a Felügyelőbizottság elnökének választja Prof. Dr. Palkovics László urat

– áll az előterjesztésben. 

A kinevezés, a közgyűlés utáni naptól kezdve, 2027. április 30. napjáig szól.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!