<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Sokan kritizálják Karácsony Gergely főpolgármester bejelentett intézkedéseit.

Facebook-oldalán kommentálta Karácsony Gergely főpolgármester csütörtöki bejelentéseit a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE), amely a budapesti és a magyar közösségi közlekedés fejlesztésével, üzemtörténetével foglalkozik. Nem fogadták kitörő örömmel, hogy a tömegközlekedés ingyenes lesz a 14 éven aluliak számára.

Az ingyenes utazásnak, Horn Gyula óta tudjuk, nagy a vonzereje. Remekül alkalmas szavazatvásárlásra, élt is vele mindig, minden kormányzat. Épp az előző nap adott nagyinterjút Karácsony helyettese - és mondott fogalmatlan hülyeségeket benzinnel hajtott buszokról meg a BKV-ról - amiben elsírta, hogy hamarosan elfogy a főváros pénze és folyószámlahitelből lesz kénytelen működni már szeptembertől. Most akkor van pénz, és Karácsony helyettesei hazudoznak a főváros csődjéről, vagy nincs pénz, és a főpolgármester játszik utánam a vízözönt?

- írta a VEKE.

Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója pedig hibás döntésnek nevezte tegnap a nagykörúti "villamosbarát" lámpaprogram módosítására irányuló főpolgármesteri intézkedést, és arra kéri Karácsony Gergelyt, hogy vonja vissza döntését.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.