2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lemondott Mattia Binotto.

A Skysports híre szerint december 31-i hatállyal lemondott a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto. Az olasz Forma-1-es istálló vezetőjének távozásáról már a szezon végén pletykák reppentek fel, ezeket azonban akkor "teljesen alaptalannak" minősítette a csapat.

"Azzal a nyugalommal hagyom el a vállalatot, amelyet imádok, amelynek 28 éven át a része voltam, amely abból a meggyőződésből táplálkozik, hogy mindent megtettem a kitűzött célok eléréséért.
Egy egységes és fejlődő csapatot hagyok magam után. Egy erős csapatot, amely elérheti a legmagasabb célokat, ebben biztos vagyok. Azt hiszem, jó lépést teszek a megfelelő időben, akármilyen nehéz is volt ezt a döntést meghozni számomra"

- nyilatkozott Binotto, aki három év után távozik posztjáról. A szezon elején úgy tűnt, hosszú évek kiábrándító szereplése után idén a Ferrari végre kiélezett harcot vívhat a konstruktőri, illetve Charles Leclerc révén az egyéni világbajnoki cím elhódításáért is, ám a szezon második felében a csapat teljesítménye nagyon visszaesett, és végül a Red Bull, illetve Max Verstappen hatalmas fölénnyel nyerte mindkét pontversenyt.

A Ferrari mélyrepülésének okai között a rosszul sikerült szezon közbeni fejlesztések mellett stratégiai hibákat, illetve az autók megbízhatóságával adódott problémákat is felemlegetett a szaksajtó.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!