2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Budapestre viszik a gépet.

Bezárja debreceni bázisát ősszel a Wizz Air, a légitársaság a nyári menetrend végével, október 27-én Budapestre helyezi át az eddig a város repterén állomásozó repülőgépét, írta meg az Airportal.

A változás tehát a nyári menetrendet nem érinti, az utasoknak Debrecenből továbbra is elérhetők lesznek a légitársaság járatai Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába.

A Wizz Air azzal indokolta a lépést, hogy konszolidálni akarja működését a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a repülőgép áttelepítésével hosszú távon lesz képes növelni forgalmát és a járatok számát. A jelenleg Debrecenben szolgálatot teljesítő Airbus A321neo továbbra is Magyarországon marad.

A munkahelyek megőrzése érdekében a légitársaság minden érintett kollégájának alternatív állásokat ajánlott fel magyarországi, európai és Európán kívüli bázisain.

Az átszervezés miatt érintett utasokat a Wizz Air hamarosan közvetlenül e-mailen értesíti. A légitársaság azt tanácsolja azon utasainak, akik közvetítőn vagy online utazási irodán keresztül foglalták jegyeiket, hogy forduljanak ezekhez a járataikkal kapcsolatos legfrissebb információkért. A Debrecen Nemzetközi Repülőteret üzemeltető cég reakciójában azt írta, sajnálja, hogy a Wizz Air a légijármű-kapacitás kihívásai miatt ilyen döntést hozott. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!