<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Riasztották hétfő hajnalban a Magyar Honvédség légvédelmi készültséget ellátó vadászgépeit egy török felségjelzésű, Moszkvából Isztambulba tartó civil repülőgép miatt.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a Moszkvából Isztambulba tartó repülőgép a lengyel légtér felett kapott bombafenyegetést, emiatt a NATO Egyesített Légi Hadműveleti Központja elrendelte a magyar Gripenek felszállását. A török felségjelzésű gépet a magyar légtérbe érkezve a vadászgépek azonosították, majd a magyar-román határig kísérték. A Gripenek a gép a magyar légtérből való kilépése után a térségben maradtak és járőrfeladatot hajtottak végre, majd ezt követően tértek vissza a kecskeméti bázisra.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.