<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely javaslatára, aki az ötödik Orbán-kormányban is megtartja a pozícióját.

Áder János köztársasági elnök második államfői mandátuma 2022. május 10-én járt le, utódját, Novák Katalint ma iktatták be. Távozását megelőzően egy héttel azonban Áder még döntött arról, hogy Lazarcsuk Vaszily (névmódosítás előtti neve: Lazarcsuk Vaszily Pavlovics; születési hely, idő: Lonka [Szovjetunió], 1988. október 8.) magyar állampolgárságát visszavonja - derül ki a friss Magyar Közlönyből.

Áder döntését a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely előterjesztésére hozta meg.

Nem ez volt az első ilyen döntése a távozó államfőnek, az utóbbi hetekben több ukránt is megfosztott magyar állampolgárságától. Az indoklás egyik esetben sem került nyilvánosságra.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.