2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A japán város visszalépett, így Budapest rendezi a vizes világbajnokságot.

Budapesten rendezik a 2022-es vizes világbajnokságot – írja az MTI.

Vizes világbajnokság Magyarországon utoljára 2017-ben volt, júniusban azonban ismét itt fognak egymással mérkőzni az úszók, vízilabdázók, műugrók, nyíltvízi úszók és műúszók legjobbjai. A 2017-es budapesti vizes vb-t is máshová tervezték eredetileg: Mexikóban, Guadalajara városában rendezték volna meg, azonban az eredeti rendező város pénzügyi okokra hivatkozva végül elállt a rendezés jogától.

Vajon mit szól hozzá Hossztú Katinka? Fotó: MTI
Vajon mit szól hozzá Hossztú Katinka? Fotó: MTI

A világbajnokságot eredetileg 2021 nyarán tartották volna, azonban ezt akkor a 2020-ról 2021-re halasztott olimpia miatt nem rendezhették meg. Január végén még csupán arról volt szó, hogy 2023-ra halasztották a Fukuokába tervezett világbajnokságot a járványra hivatkozva. A japán városnak azért nem kell végleg lemondania a rendezés jogáról: 2023. július 14. és 30. között Fukuokában fogják megrendezni a vizes világbajnokságot.

A FINA Twitterén közzétett információk szerint a torna június 18-tól július harmadikáig fog tartani. A Magyar Úszó Szövetség hétfő délelőtt 11 órára ígért bővebb tájékoztatást egy rendkívüli sajtótájékoztató képében - írja a hvg.hu.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!