1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A különböző kiskereskedelmi egységek többsége forgalomcsökkenést volt kénytelen elkönyvelni a volument tekintve az idén. Igaz, akadtak, amelyeknél pluszba került a mérleg. 

Ahogy arról a héten beszámoltunk, a kiskereskedelmi forgalom még mindig masszív mínuszban van

A Buksza, a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Mfor és Privátbankár mindennapi pénzügyekkel és kiskereskedelemmel foglalkozó szerkesztőségi blogja pedig azt nézte meg, hogy a különböző bolttípusok hogyan szerepeltek az év első tíz hónapjában. 

 

A Hét ábrája korábbi "epizódjai" - amelyek egyebek mellett az uniós országos kiskereskedelmi forgalom alapján felállított listát, a forint teljesítményét, a magyarországi átlagfizetések várható alakulását mutatják be - itt találhatók

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!