2p

A MÁV cáfolta a korábbi híreket.   

A MÁV gazdasági vezérigazgató-helyettese, Bádonfainé Szikszay Erzsébet felmentését kezdeményezte a tulajdonos - közölte a közlekedési társaság kommunikációs igazgatósága szerda este, cáfolva azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint Virág István pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes felmentéséről is döntés született.

Mint írták, "pontatlanul jelent meg és több médium is tévesen idézte, hogy a MÁV vezetésében két vezérigazgató-helyettes felmentését kezdeményezte volna a tulajdonos". Az értesülés csak Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes esetében helytálló, Virág István vezérigazgató-helyettes, bár elérte a nyugdíjkorhatárt, aktív szolgálatát nem fejezi be - olvasható a vasúttársaság honlapján.

Nem finomkodott Lázár János. Fotó: Facebook/Lázár János
Nem finomkodott Lázár János. Fotó: Facebook/Lázár János

Mint arról a hvg.hu alapján beszámoltunk, Lázár János építési és közlekedési miniszter menesztésről szóló döntése válasz arra, hogy a Budapest–Győr–Hegyeshalom fővonalon sebességkorlátozást vezettek be a pálya rossz állapota miatt.

A lap korábban azt állította, hogy Virág István Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keresztapja. Ez azonban, mint írják, tévedés. A hírt a miniszter is cáfolta Facebook oldalán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!