1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt 101 pontos programja a jövő ajánlata a budapestiek számára - közölte az LMP szóvivője vasárnap, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján.

Gál József szerint Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének, volt főpolgármester-helyettesnek hétpontos ajánlata a múlt, amelynek "a fele gyurcsányozás".

Karácsony Gergelynek ötlete sincs arról, merre vigye tovább a várost - értékelte a főpolgármester 10+1 pontos programját.

Az LMP szerint Karácsony Gergely nem fejleszti eléggé a villamosközlekedést
Az LMP szerint Karácsony Gergely nem fejleszti eléggé a villamosközlekedést
Fotó: Bánkuti András

Mint mondta, bár villamost ígér minden lakótelepre, de "valószínűleg csak plüssvillamosokra gondol". Közölte: eddig nem fejlesztették a kötöttpályás közlekedést Budapesten. Karácsony Gergely nem hajtott végre ilyen fejlesztést, nem tervezett, csak bejelentett - hangsúlyozta.

Aki zöldpolitikát, a politikai csatározások helyett valódi városfejlesztést szeretne Budapesten, támogassa Vitézy Dávid és az LMP listáját - mondta a párt szóvivője, megjegyezve, hogy a város több pontján zajlik az aláírásgyűjtés.

Az LMP országosan is gyűjti az ajánló aláírásokat az európai parlamenti választásokra - tette hozzá.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!